Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, fidan dikimi gerçekleştirdi.

21.04.2015 17:09

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, fidan dikimi gerçekleştirdi.

Porsuk Barajı Karacaören Ağaçlandırma Sahası'nda gerçekleştirilen fidan dikimine katılan Vali Yardımcısı Uğur Turan, tüm vatandaşların Kutlu Doğum Haftasını kutladığını bildirdi.

Ağaçlandırma çalışmalarına katılarak hassasiyet gösteren herkese teşekkür ettiğini belirten Turan, şöyle konuştu:

"Bu ülkenin üretmeye, çalışmaya, hizmet etmeye, gayret ile çalışan bir topluma ihtiyacı var. En başta büyük Türkiye'ye layık birer fert olma çabasını sarf etmeliyiz. Adı gibi güzel Peygamberimize yakışan bir toplum olmak istiyorsak eğer, bu hedef için elimizden geleni yapmalıyız. Hedefimiz her şekilde fidan dikmek ve çoğaltmak olmalıdır. Dinimizin emir ve tavsiyesi de bu yöndedir. Lütfen ağaçlarımızı, yeşilimizi, ormanlarımızı daha iyi koruyup, gözetelim."

Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven de Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bu fidan dikimini gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in doğum yıl dönümünde fidan dikim etkinliği ile güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptıklarını belirten Ergüven, "Haftanın tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve adalet getirmesini diliyorum.  İnşallah O'nu anmak için tertiplediğimiz bu program ve dikilen fidanlarımız yarınlara umut, gelecek nesillere orman ve ağaç sevgisini aşılamak için vesile olacaktır" diye konuştu.

İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül de günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak ardından dua etti.

Fidan dikimine, yaklaşık bin vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement