Diyarbakır'da Lise Bahçesinde Patlayıcı Bulundu - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Lise Bahçesinde Patlayıcı Bulundu

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde lisenin bahçesinde PKK'lı teröristlerce bırakılan el yapımı patlayıcı bulundu.

09.10.2015 17:26  Güncelleme: 17:53

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir lisenin bahçesinde PKK'lı teröristlerce bırakılan el yapımı patlayıcı bulundu. Melik Ahmet Mahallesi'ndeki Melik Ahmet Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde patlayıcı olduğunu fark eden görevliler, durumu polise bildirdi.

POLİS, ÇALIŞMA BAŞLATTI

Polis ekiplerince okul çevresinde alınan güvenlik önleminin ardından bomba imha uzmanları patlayıcıyı aldı. Polis ekipleri, teröristlerin yakalanması için çalışma başlattı.

4 EYLÜL'DEN BERİ OKUL SALDIRILARI DEVAM EDİYOR

Okullara yönelik terör saldırıları, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde terör örgütü PKK mensuplarınca 4 Eylül'den bu yana okullara yönelik saldırılar sürüyor. Siirt, Van, Diyarbakır ve Muş'ta çok sayıda okula teröristlerce ses bombası ve molotofkokteyli ile saldırı düzenlendi, patlayıcı yerleştirildi. Saldırılar okullarda hasara neden oldu. Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde dün terör örgütü PKK mensuplarınca okul yakınına bırakılan roket mermisinin çocukların elinde infilak etmesi sonucu 1 çocuk hayatını kaybetmiş, 3 çocuk yaralanmıştı.

Diyarbakır\'da Lise Bahçesinde Patlayıcı Bulundu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Lise Bahçesinde Patlayıcı Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Filozof: Allah sonumuzu hayr eylesin. Okul öğrencilerinden ne isterler ki memleketi cahil bırakmak ise zaten insanlarımız cahil bırakın bari okusunlar. Yazıktır günahtır ötelerde hesabı var bunun merak etmeyin bu dünyada kimse kalmayacak hepimiz öleceğiz 19 0 Yanıtla
  • TURK: Bu ulkede kurtler zulum gormuyorlar malesefki kurtlere devlet turklerden daha iyi sartlar sunuyor batida koy okullarina dogudaki okullar kadar maddi destek verildigi gorulmemis ama dogu ve guneydogunun bazi halki hala doymuyor resmen devleti kullanmaya calisiyorlar kimse kurtlere zulum etmiyor kurtler devlete ve kendi kendilerine zulum ediyor goruldugu uzere siz pkk yi hala kurt destekcisi zannedin sizi bitirende kendiniz olacaksiniz. Yalan habermis bu ulkede ne polis ne asker ne devlet sizin gibi yalanci ve hain degildir lafinizi bilin de konusun. Sizin gucunuz anca cocuklara arkadan vurmalara hamile karisinin ve 3 yasindaki cocugunun yaninda bi polisin arabasini taramaya yeter.allah belanizi versin. 6 0 Yanıtla
  • CAHİL: KİMDEN GELİRSE KINIYORUZ 0 0 Yanıtla

Advertisement