Liseler Voleybol'da Yamanlar Türkiye İkincisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Liseler Voleybol'da Yamanlar Türkiye İkincisi Oldu

Liseler Voleybol\'da Yamanlar Türkiye İkincisi Oldu

Liselerarası erkekler A Gençler Türkiye Voleybol Şampiyonası’nda İzmir Kemalpaşa Özel Yamanlar Koleji, Türkiye ikincisi oldu.

05.05.2015 10:09

Liselerarası erkekler A Gençler Türkiye Voleybol Şampiyonası'nda İzmir Kemalpaşa Özel Yamanlar Koleji, Türkiye ikincisi oldu.

Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen liselerarası A Gençler Türkiye Voleybol Şampiyonası Balıkesir'de gerçekleştirildi. Kemalpaşa Özel Yamanlar Koleji, dört takımın kaldığı zorlu geçen final grubu maçlarında, üç İstanbul takımına karşı verdiği mücadelede Türkiye ikincisi olmayı başardı. Yamanlar Koleji takım kaptanı Muzaffer Yönet ise şampiyonanın en değerli oyuncusu seçildi.

Başarıların büyük fedakarlıklar sonucu geldiğini belirten Okul Müdürü Abdullah Gül, "Bilimsel alanda kendisini kanıtlamış bir okul olarak sanat ve spora da ciddi destek oluyoruz. Bu başarılar bizim doğru yolda olduğumuzun ispatı. Bu başarıların çok büyük fedakarlıklarla kazanıldığının bilincindeyiz. Başta Voleybol antrenörlerimiz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Liseler Voleybol'da Yamanlar Türkiye İkincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement