Lösemili Çocuklar Rekabetin Kurallarını Yeniden Yazıyor - Son Dakika
Güncel

Lösemili Çocuklar Rekabetin Kurallarını Yeniden Yazıyor

LÖSEV, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı tarafından düzenlenen "LÖSEV Spor Şenliği" başladı. Şenlikte Türkiye'nin dört bir tarafından gelen lösemili çocuklar kıyasıya rekabet etti.

16.04.2016 14:20  Güncelleme: 14:31

Kurulduğu günden bu yana lösemi ve kanser canavarına karşı savaş açan LÖSEV, hayata geçirdiği her etkinlik ile sağlıklı yaşamın önemine dikkat çekti. Kanser ve lösemide farkındalığı en üst düzeye çıkarmayı hedefleyen LÖSEV atletizm, satranç, masa tenisi ve yüzme gibi branşlarda dereceye girenleri seçti. Seçimler sonucu alanında başarılı olan çocuklar Onkoloji olimpiyatlarında Türkiye'yi temsil edecek.

ONLARIN KAHRAMAN OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA HATIRLATIYORUZ

Özel LÖSEV Ana ve İlköğretim okulunda gerçekleşen etkinlik hakkında açıklama yapan LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver, "LÖSEV olarak Lösemi canavarını yenen çocuklarımızın spor ruhu ile büyümelerini, barış, dostluk, kardeşlik, sevgi ve saygı gibi birleştirici unsurları kaybetmemelerini hedefliyoruz. Bu sebeple gerçekleştirdiğimiz etkinliklerde çeşitli illerden gelen çocuklarımızı spor etrafında birleştirerek, onların birer kahraman olduğunu bir kez daha hatırlatıyoruz" dedi.

Dereceye girip başarılı olan çocuklarımız 29 Haziran – 3 Temmuz tarihlerind Moskova'da 18 – 21 Ağustos tarihlerinde Polonya'da düzenlenecek olan Onkoloji Olimpiyatlarında Türkiye'yi temsil edecek

Seçmelere Trabzon'dan katılan İslam Bulut; atletizm yarışması sonunda kendisinin iddialı olduğunu vurguladı.

Gaziantep'ten katılan Emrullah Doğan; heyecanlı değilim ama çok mutluyum şenlik sonucunda LÖSEV'i ve ülkemizi temsil edeceğiz.

Özel LÖSEV Ana ve İlköğretim okulunda okuyan Ceren Aktaş; "Ben lösemi canavarını yendim arkadaşlarımın da yenmesini istiyorum. Bugün onkoloji olimpiyatlarında olmak beni çok mutlu etti. Çok heyecanlıyım spor şenliği sonucunda ülkemizi ve LÖSEV'i ülke dışında temsil edeceğiz."




Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lösemili Çocuklar Rekabetin Kurallarını Yeniden Yazıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement