Maçka'da Başkan Koçhan Muhtar ve Eşleriyle Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Maçka'da Başkan Koçhan Muhtar ve Eşleriyle Yemekte Buluştu

Maçka\'da Başkan Koçhan Muhtar ve Eşleriyle Yemekte Buluştu

Trabzon’un Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, “Birlik ve beraberlik” yemeği adı altında Maçka ilçesinin 62 mahalle muhtarları ve eşlerini bir araya getirdi.

22.10.2015 08:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'un Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, "Birlik ve beraberlik" yemeği adı altında Maçka ilçesinin 62 mahalle muhtarları ve eşlerini bir araya getirdi.

Düzenlenen toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve AK Parti Maçka ilçe Başkanı Sedat Kongur da katıldı. Gerçekleştirilen toplantıların farklı olması için bu ay böyle bir düşünce ile muhtarların eşlerini de yemeğe davet ettiklerini ifade eden Başkan Koçhan, "Bu toplantı Maçka'da ve Trabzon'da ilk kez oluyor. Bizler hep muhtarlarımızı tanıyorduk. Artık kıymetli muhtarlarımızın eşlerini de tanıma fırsatımız oldu. Eskiden farkı adlarla lanse edilen bir ilçeydi Maçka'mız. Artık Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ve Ortahisar Belediyemizin destekleri ve bizlerin gayretleri ile ilçemizde hizmet dönemi kendini göstermeye başladı. Bakın yıllardan beri Maçkalılardan oy isterken vatandaşlarımızın "Neden Maçkalı bir vekilimiz yok" sorusu ile karşılaşıyorduk. Allaha hamdolsun ki artık Maçkalı vekilimiz sayın Ayşe Sula Köseoğlu ile bu hasret sone erdi. Burada Maçkalı Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç, Milletvekilimiz Maçkalı Ayşe Sula Köseoğlu var. Siz bize ne kadar büyük destek verirseniz bizlerinde ilçemize o kadar çok destek ve hizmet etme şansımız olur. Şunu da özellikle altını çizmek isterim ki 1 Kasım seçimlerinde Türkiye'nin geleceğini oylayacağız. O yüzden hepinizden destek bekliyoruz" dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise, "Burada çok güzel bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Başkan Koçhan, müsaade ederse ben de buna benzer bir toplantının büyüğünü yani muhtar ve eşleri ile birlikte Ortahisar'da bir araya geleceğim. 1 Kasım seçimleri çok büyük önem taşıyor. Muhtarlarımızın siyasi görüşü ne olursa olsun, Türkiye'nin içinde bulunduğu bu durumdan çıkmak için hep birlikte desteğimizi verelim. Şunun da sözünü veriyorum; eğer sizlerden güçlü bir destek alabilirsek, Başbakanımızdan randevu alacağım ve şunu söyleyeceğim; 'Biz vazifemizi yaptık. Milletvekillerimizden bir tanesini bakan olarak atamanızı istiyorum' diyeceğim. Ben il başkanlığı yaptım. Bakanı olan bir ilin çok büyük avantajı var. Allah buralarda hizmet etmeyi nasip etti. Bizlerde inşallah en iyi şekilde hizmet edeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ise, "Ben de Başkan Koçhan'a bu toplantıya bayanları da davet ettiği için teşekkür ediyorum. Bizim birbirimize güç verip güç alması çok önemlidir. Ben bir Maçkalı olarak burada ki dayanışmanın devam ettirmesi gerekiyor. Benim istediğim sizin bizlere güç vererek, Maçka'mıza, Trabzon'umuza Türkiye'mize sizlerin sesi olarak bizler güç verelim. Ben buranın evladıyım. Sizin her zaman yanınızda olmak için gayret edeceğim. Bizi mahcup etmeyin. Sizler bizi mahcup etmezseniz biz de Ankara'da Maçka'mız ve Trabzon'umuz için masaya yumruğumuzu vurabilelim. Sizler bizlere destek verdikçe bizler de sizleri mahcup etmeyeceğiz inşallah" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Armağan Mahallesi Muhtarı Hakan Çakıcı, mahallesine yapılan hizmetlerden ötürü Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, AK Parti Maçka ilçe Başkanı Sedat Kongur'a plaket hediye etti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maçka'da Başkan Koçhan Muhtar ve Eşleriyle Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement