Malatya Emekli Yargıtay Üyesi Yusuf Kenan Doğan Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Malatya Emekli Yargıtay Üyesi Yusuf Kenan Doğan Toprağa Verildi

Malatya Emekli Yargıtay Üyesi Yusuf Kenan Doğan Toprağa Verildi

Emekli Yargıtay üyesi Yusuf Kenan Doğan toprağa verildi Mikail PELİT/MALATYA, (DHA)- Adalet Bakanlığı eksi Müsteşarı ve Emekli Yargıtay Üyesi Yusuf Kenan Doğan, memleketi Malatya'da düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi.

20.12.2015 14:05

Emekli Yargıtay üyesi Yusuf Kenan Doğan toprağa verildi

Mikail PELİT/MALATYA, (DHA)-

Adalet Bakanlığı eksi Müsteşarı ve Emekli Yargıtay Üyesi Yusuf Kenan Doğan, memleketi Malatya'da düzenlenen cenaze töreni sonrası toprağa verildi. Tedavi gördüğü Ankara GATA'da dün sabah hayatını kaybeden 71 yaşındaki Yusuf Kenan Doğan için Malatya Şehir Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenlendi.

Öğlen namazı sonrası düzenlenen cenaze törenine Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Menteş, HSYK Üyeleri Ömer Kerkez ve Mehmet Durgun, Yazıhan ilçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya Adalet Komisyon Başkanı Faruk Fidan, 1.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Vedat Koç, Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, CHP Mersin eski Milletvekili Hüseyin Özcan ile Malatya Adliyesinde görevli çok sayıda hakim ve savcı katıldı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, HSYK ve birçok kurumun da çelenk gönderdiği cenaze töreninde kılınan cenaze namazının ardından Yusuf Kenan Doğan'ın cenazesi Yazıhan'ın Karaca Mahallesi'nde yakınlarının göz yaşları arasında toprağa verildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya Emekli Yargıtay Üyesi Yusuf Kenan Doğan Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement