Manavgat İşitme Engelliler Puan Farkını Açıyor - Son Dakika
Yerel

Manavgat İşitme Engelliler Puan Farkını Açıyor

Manavgat İşitme Engelliler Puan Farkını Açıyor

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Ligi 1'inci Grup'ta namağlup lider durumda bulunan Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı, hafta sonunda Isparta İşitme Engelliler futbol takımını deplasmanda 77'nci dakikada Melih Kirişci’nin attığı golle 1-0 yenerek, namağlup liderliğini devam ettirdi.

17.03.2014 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye İşitme Engelliler Futbol Ligi 1'inci Grup'ta namağlup lider durumda bulunan Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı, hafta sonunda Isparta İşitme Engelliler futbol takımını deplasmanda 77'nci dakikada Melih Kirişci'nin attığı golle 1-0 yenerek, namağlup liderliğini devam ettirdi. Manavgat İşitme Engelliler Futbol Takımı 1 puan gerisinde 2'nci sırada yer alan Kocaeli Gölcük İşitme Engelliler Futbol takımının haftayı puansız kapatması sonucu rakibiyle arasındaki puan farkını 4'e çıkardı.

Ligin sonlarına yaklaştıkça bazı sıkıntıların baş göstermeye başladığını belirten Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübu Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, "Bu maç öncesinde de ilk 11'de oynayan iki oyuncumuz yoktu. Oyuncu eksiklerimiz bize sıkıntı vermeye başladı. Buna rağmen zorlansak bile maçı kazanmayı bildik. Maçta zorlanmamızın en büyük sebeplerinden biri de saha zeminin çok kötü olması oldu. Sporcularımız top kontrollerinde ve paslaşmada oldukça zorlandılar. Rakip takımın kapalı oynaması da ayrı bir detay oldu. Sonuç itibari ile namağlup liderliğimizi devam ettirmemiz, üstüne üstlük en yakın rakibimiz Gölcük'ün yenilmesiyle puan farkının 4'e yükselmesi takımımızı rahatlattı. Bundan sonra amacımız kalan maçlarımızı kazanarak Türkiye şampiyonasına gitmek olacaktır. Teknik heyetimizi ve Sporcularımızı kutluyorum" dedi.

Isparta deplasmanına Manavgat Belediyesi'nin temin ettiği otobüs ile gittiklerini belirten Aydın, "Isparta'ya ulaşım için aracımızı temin eden Manavgat Belediyesi'ne teşekkür ederiz. Hiçbir zaman bize verilen destekleri boşa çıkarmadık. Manavgat'ı en iyi şekilde temsil ettik. Elimizden geldiğince bize verilen imkan doğrultusunda daha iyi bir şekilde temsil etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Manavgat İşitme Engelliler Puan Farkını Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement