Manisa'da TOKİ Evleri Sahiplerine Teslim Edildi - Son Dakika
Yerel

Manisa'da TOKİ Evleri Sahiplerine Teslim Edildi

Manisa'nın Soma ilçesine bağlı Turgutalp beldesinde, TOKİ tarafından yapılan 102 konut düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

25.01.2014 12:09  Güncelleme: 12:18

Soma ilçesine bağlı Turgutalp beldesinde TOKİ tarafından yapılan 102 konut düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Turgutalp Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende konuşan AK Parti Manisa Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, konutların dar ve sabit gelirliler vatandaşlar için oldukça faydalı olduğunu, il genelinde toplam 5 bin 644 konut üretildiğini söyledi.

Tanrıverdi, şöyle konuştu:

"Soma ilçemizde 500 kişi daha sırada bekliyor. 30 Mart sonrası bu ihtiyacı gidermek boynumuzun borcu olsun. Büyükşehir Belediyemizin imkanları ile konut üretmiş olacağız. Manisa merkez ve ilçelerinde konut ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa sınırları içinde yaşayan herkesten sorumludur. Artık Manisa dediğimizde bir yerleşim merkezi değil, il merkezi aklınıza gelsin. Akıllı konutlar üretilecek, gelişen Türkiye'ye yakışır binaları müteahhitlerimiz sağlıklı binaları ortaya çıkaracaklar. Manisa 1. derecede deprem bölgesidir. Bununla ilgili sağlıklı binaların yapılması ve binaların sağlıklaştırılması için çalışmalar yapılacaktır. Manisa merkezde 400 bin olan nüfusta 5 yılda 5 konut üretemediler. Biz gelecek nesiller için çalışacağız."

Konuşmaların ardından 1. Noter Erhan Özsaraçoğlu ve TOKİ yetkilileri huzurunda kura çekimi gerçekleştirilerek, konutlar sahiplerine teslim edildi.

Törene ayrıca Soma Kaymakamı Bahattin Atçı, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'da TOKİ Evleri Sahiplerine Teslim Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement