Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Manisa'dan Kısa Kısa

Şehzadeler ilçesinde, Manisa milletvekilleri ile partililerin katılımıyla AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

20.08.2015 12:47

Şehzadeler ilçesinde, Manisa milletvekilleri ile partililerin katılımıyla AK Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Şehzadeler Belediyesi Rum Mehmet Paşa Bedesteni'ndeki toplantıda, Türkiye'nin erken seçime gideceğini, bu seçimde de milletin yüzde 50 desteğine talip olacaklarını kaydetti.

7 Haziran seçimlerinin sonuçlarının iyi okunması gerektiğini, eksiklerin giderilmesi açısından bunun şart olduğunun dile getiren Berber, yeni umutlar ve yeni çözümlerle milletin karşısına çıkmaları gerektiğini belirterek "Genel merkezimiz 12 Eylül tarihinde büyük kongreyi karara bağladı. MKYK kararı ile seçimlerden önce bir de büyük kongre heyecanını yaşayacağız. Önümüzdeki ilk seçimler için arkadaşlarımız hedefi yüzde 45 dedi ama millet bize geçmişte yüzde 50 destek verdi. Yine milletin yüzde 50 desteğine talip olacağız" diye konuştu.

Berber'in konuşmasının ardından diğer milletvekilleri de birer konuşma yaptı.

Manisa'da Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi açılacak

Manisa İl Sağlık Müdürü Metin Kaplan, Yunusemre ilçesindeki Merkez Efendi Devlet Hastanesi bahçesinde yapımı devam eden 400 yataklı hastane binasında incelemede bulundu.

Hastanenin 2017 yılında hizmete girmesinin planlandığını anlatan Kaplan, ildeki kamu hastanelerinde bulunmayan Kardiyovasküler Cerrahi Yoğun Bakım Ünitesi'nin bu hastanede hizmet vereceğini bildirdi.

Hastanenin yatak kapasitesinin 240 olduğunu kaydeden Kaplan, "17 diyaliz yatağımız, 13 ameliyathane bulunacak. Koroner Yoğun Bakım ve görüntüleme bölümü 41 yatak kapasiteli olacak. 18 çocuk yoğun bakım yatağı, 43 yenidoğan yoğun bakım yatağı, 9 acil oda, 30 acil yatak ve 12 SDL odası hastanemizde yer alacak" bilgisini aktardı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement