Marmaris Gürcü Çetesinin Otomobilini Gasp Edip Öldürdüğü Polis İçin Tören - Son Dakika
Güncel

Marmaris Gürcü Çetesinin Otomobilini Gasp Edip Öldürdüğü Polis İçin Tören

Marmaris Gürcü Çetesinin Otomobilini Gasp Edip Öldürdüğü Polis İçin Tören

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, özel otomobilini gasp etmek isteyen Gürcistan uyruklu 5 kişiye karşı koyunca bıçaklanarak öldürülen polis memuru 45 yaşındaki Çetin Şahan için emniyette tören düzenlendi.

20.07.2016 12:43

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, özel otomobilini gasp etmek isteyen Gürcistan uyruklu 5 kişiye karşı koyunca bıçaklanarak öldürülen polis memuru 45 yaşındaki Çetin Şahan için emniyette tören düzenlendi. Çetin Şahan, emniyetteki törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Kırşehir'e uğurlandı. İçmeler Mahallesi Kayabal Caddesi Seyirtepesi Mevkii'nde dün (salı) saat 06.00'da meydana gelen olayda; mesai öncesi bir süre özel otomobiliyle gezintiye çıkan evli 2 çocuk babası Çetin Şahan, seyir tepesine geldi. İçmeler körfezine hakim tepede manzarayı izlerken yanına yaklaşan 5 kişi, Şahan'ın aracını gasp etmek istedi. Karşı koyan Şahan, çıkan arbedede boğazından bir, karnından ise 3 bıçak darbesiyle yaralandı. Zanlılar olaydan sonra suç aleti bıçak ve polis memurundan gasp ettikleri otomobille yakalandı. Ağır yaralanan Şahan ise tedaviye alındığı hastanede müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

EMNİYETTE TÖREN

Evli ve iki çocuk babası 25 yıllık polis memuru Çetin Şahan için Marmaris Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Ailesi başta olmak üzere Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel'in de aralarında bulunduğu kent protokolü, mesai karkdaşları ve çok sayıda vatandaş törene katıldı. Cenaze aracıyla görev yaptığı İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne getirilen Şahan'ın Türk Bayrağına sarılı tabutu, mesai arkadaşlarınca taşındı.

Törende bir konuşma yapan Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Ertan Sarıkaya, "Yakın çalışma arkadaşım olan Çetin Şahan'ı böylesine üzücü bir olayda kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyim. Arkadaşımız 23 yıllık hizmet süresi içinde ülkesine ve milletine en iyi şekilde hizmet etmiş örnek bir personelimizdi. Mekanın cennet olsun kardeşim" dedi.

Tören dua okunmasının ardından sona erdi. Tören sonrası Çetin Şahan'ın cenazesi Memleketi Kırşehir'e doğru beraberindeki konvoyla yola çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris Gürcü Çetesinin Otomobilini Gasp Edip Öldürdüğü Polis İçin Tören - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement