Marmaris'te Genç Bilim Adamlarına Ödül - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te Genç Bilim Adamlarına Ödül

Marmaris\'te Genç Bilim Adamlarına Ödül

Marmaris’teki Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi’nin bilim ve sanat dalında başarılar elde eden öğrencileri düzenlenen törenle ödüllendirildi.

22.04.2015 18:27

Marmaris'teki Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi'nin bilim ve sanat dalında başarılar elde eden öğrencileri düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Lisenin konferans salonunda düzenlenen törene, aralarında Kaymakam Celalettin Yüksel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan ile Marmaris Belediyesi'nin CHP'li Meclis Üyesi Acar Ünlü'nün de bulunduğu kalabalık bir topluluk katıldı. Törende, hazırladıkları bilimsel projelerle uluslararası ve ulusal alanda ödüller kazanan Halıcı Ahmet Urkay Anadolu Lisesi'nin 'kimya proje grubu'nda yer alan öğrenciler, Emre Hatay, Ahmet Özer, Tahsin Selçuk, Mert Karavural, Kaan Sak, Alican Eraydın, Ersin Eren ve Ezgi Gürbüz ile iki romanı bulunan " Türkiye'nin en genç yazarı" unvanı bulunan Beyza Günay'a ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Lise Müdürü Rafet Coşkun, medeniyetlerin iki temel üzeri,ne oturduğunu bunların da bilim ve sanat olduğunu belirterek, "Geleceğimiz için bilimsel ve sanatsal faaliyetlere ağırlık vermeliyiz" dedi.

Kaymakam Yüksel ise öğrencilerin başarılarını değerlendirirken "gurur duyduk" ifadelerini kullandı. Kaymakam Yüksel, "Bu önemli ve gurur verici başarıların devamı için elbette her zaman öğrencilerimizin arkasında olacağız. Elbette her zaman destek vereceğiz" diye konuştu.

Etkinlik kapsamında, düzenlenen ve öğrencilerin eserlerinden oluşan resim sergisi de gezildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris'te Genç Bilim Adamlarına Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement