Marmaris Ukrayna Kharkov'da Dalaman Gecesi - Son Dakika
Güncel

Marmaris Ukrayna Kharkov'da Dalaman Gecesi

Marmaris Ukrayna Kharkov\'da Dalaman Gecesi

Ukrayna Kharkov'da Dalaman gecesiMUĞLA'nın Dalaman İlçesi'nden bir grup turizmci YDA Dalaman Dış Hatlar Terminali'ne Ukrayna'nın Kharkov şehrinden direkt uçuşların başlaması nedeniyle, Kharkov'da düzenlenen Dalaman gecesine katıldı.

17.07.2016 11:37

Ukrayna Kharkov'da Dalaman gecesi

MUĞLA'nın Dalaman İlçesi'nden bir grup turizmci YDA Dalaman Dış Hatlar Terminali'ne Ukrayna'nın Kharkov şehrinden direkt uçuşların başlaması nedeniyle, Kharkov'da düzenlenen Dalaman gecesine katıldı.

Muğlalı bazı otel temsilcileri, Kharkov şehrinden direkt uçuşların başlaması nedeniyle Anex Tour'un davetlisi olarak Kharkov'a geldi. Marmaris'ten İdeal Group, Sendido Orca Lotus Beach, Dalaman'dan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort ile Fethiye'den de Liberty Hotels Lykia temsilcileri, Anex Tour Dalaman Kontrat Müdürü Mustafa Özden ile birlikte geldikleri Kharkov'da Ukraynalı 150 acente temsilcisi ile bilgi alışverişinde bulundu. Gecenin açılış konuşmasını yapan Anex Tour Ukrayna Genel Müdürü İlker Adıgüzel Türkiye'de özellikle Antalya'dan sonra Dalaman ile direkt uçuşlar sağladıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Bu dostluğumuz umarım uzun yıllar sürer. Sürmemesi için hiçbir neden yok. Eğer biz kurtarıcı ülke konumunda değil de gerçekten dost ve Türkiye'ye gelmek isteyen ülke konumunda düşünürsek sıkıntı yaşanmaz" dedi.

YDA Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç ise Krakov'dan direkt uçuş konulabilmesi için büyük uğraş verdiklerini belirterek, "Dalaman'a geldiğiniz zaman her zaman VİP olarak karşılanacaksınız. Dalaman'ın gerçek sahipleri sizsiniz. Sizleri her zaman bekliyoruz" dedi.

Ukraynalı yerel sanatçıların izleyenleri coşturduğu gecede Anex Tour acenteleri yetkililerine çekilişle tatil hediye edildi. YDA Dalaman Dış Hatlar Genel Müdürü Hamdi Güvenç de bir talihliye son model bir cep telefonu hediye etti.

Muğla heyetinin ziyaretleri Kiev'in ardından pazar günü sona erecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Marmaris Ukrayna Kharkov'da Dalaman Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement