Mehmet Öz'e "Yalan Satıyor" Suçlaması - Son Dakika
Dünya

Mehmet Öz'e "Yalan Satıyor" Suçlaması

ABD'de yaşayan ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, zayıflama ilaçlarını övmekle suçlanarak, hakkındaki iddialara karşı ABD Senatosu'nda ifade verdi

18.06.2014 10:13  Güncelleme: 10:14

Bir Amerikan televizyon kanalındaki "Dr. Oz Show" adlı TV programında zayıflatıcı bitki haplarını övdüğü için eleştirilen Mehmet Öz, Missouri Senatörü Claire McCaskill tarafından çağrıldığı Senato'da, hakkındaki "Yalan satıyor" iddialarına yanıt verdi.

GIDA TAKVİYESİ SATMIYORUM

Doktor Öz, programında alternatif tıp alanındaki her türlü tedavi yöntemlerini ayrıntıarıyla ekrana getirdiğini savundu. Hint ve Tayland mutfaklarının baharatlarından "garcinia cambogia"nın zayıflatıcı olduğunu belirten Mehmet Öz, "gıda takviyesi satmadığını" söyledi.

YAN ETKİSİ OLAN HAPLARI ÖVME SUÇLAMASI

Yan etkisi olan hapları övdüğü ifade edilen Öz, Senato'da dün yapılan oturumda, "zayıflatıcı ürünlerin toplumu yanıltacak şekilde reklamını yapan kişiler"den biri olarak dinlendi. Ünlü doktor, Senato'nun ticaret, bilimle ve ulaşımla ilgilenen komitesinin tüketiciyi koruma ve ürün güvenliğiyle ilgilenen alt komitesinin önünde, "Hiçbir zaman gıda takviyesi satmadım" diyerek kendisini savundu.

"BENİM İŞİM AMİGOLUK YAPMAK"

Mehmet Öz, "Benim işim izleyicilerimin umudu olmadığını düşündükleri zaman onlara amigoluk yapmak" dedi ve programında önerdiği zayıflatıcı gıda takviyelerini inceleyerek, hatta ailesine deneterek önerdiğini söyledi.

Mehmet Öz\'e "Yalan Satıyor" Suçlaması
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Mehmet Öz'e 'Yalan Satıyor' Suçlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement