Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu Açıklaması

Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu Açıklaması

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, “İsrail çocukların üzerine bomba yağdırırken tarafsızlıktan söz edenler milletin çatısını oluşturamaz. Biz dünya mazlumlarının sesi olacak birinin Cumhurbaşkanı olmasını istiyoruz” dedi.

09.07.2014 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "İsrail çocukların üzerine bomba yağdırırken tarafsızlıktan söz edenler milletin çatısını oluşturamaz. Biz dünya mazlumlarının sesi olacak birinin Cumhurbaşkanı olmasını istiyoruz" dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu, sahur ve iftarda yerleşim merkezlerini bombalayan İsrail'e tepki gösterdi. Saldırıları kınayan Gündoğdu, Filistin meselesine tarafsızlık ile yaklaşılmasını önerenleri de eleştirdi.

İsrail'in sahur ve iftar vakti Filistin yerleşim merkezlerini bombalamasını 'Vicdansızlık', 'Zalimlik' olarak değerlendiren Gündoğdu, "İsrail çocukların üzerine bomba yağdırırken tarafsızlıktan söz edenler milletin çatısını oluşturamaz. Biz dünya mazlumlarının sesi olacak birinin Cumhurbaşkanı olmasını istiyoruz. İslam coğrafyasının ızdırabını yüreğinde hissetmeden cumhur olunmaz. Biz Bosna'ya sırtımızı dönemeyiz. Suriye'den bana ne diyemeyiz. Irak'a, Telafer, Musul, Kerkük'e duyarsız kalamayız. Arakan mazlumlarına gözlerimizi kapatamayız. Mısır'daki Esmaların çığlığına sessiz kalamayız. Filistinli kardeşlerimizin feryadına kulak tıkayamayız. Hele hele Türk solu dergisi ile poz vermek skandaldır. Millet bunu kabul etmez. Millet değerlerini hedef alanlarla aynı safta durmaz" ifadesini kullandı.

İş Güvencesi konusunda da açıklamalarda bulunan Gündoğdu, şunları dedi:

"Konu hakkında ilgili bakanlarla görüşmeler yaptık. Sayın Başbakana da rahatsızlığımızı ilettik. Memur-Sen, olarak kamu personel sisteminde 'kadrolu memur' statüsü olması gerektiği konusundaki genel bakışımızla iş güvencesinin kırmızı çizgimiz olduğunu konusundaki tavrımıza ilişkin kararlı mücadelemizi, 1/931 numaralı Torba Kanun Tasarısına, Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki görüşme sürecinde kamu görevlilerinin iş güvencesini bütünüyle ortadan kaldırmak üzere eklenen maddenin değiştirilmesini sağlayarak sürdürdük. İş Güvencesinin garantörüyüz. Yanlış yeni yanlışlarla düzeltilemez."

Paralel medyanın gerçek dışı haberlerle Memur-Sen'i hedef almasını 'algı operasyonu' olarak değerlendiren Gündoğdu, "Paralel medya, algı ustaları bir habere 8 yalan sığdırdı. 1 Mayıs medeniyet buluşmamız bile paralel medyayı rahatsız etti. İşin aslı şu; 762 bin 650 üye sayısıyla zirvedeyiz. Bundan rahatsızlar. Bir başka rahatsızlıkları da 17 Aralık sürecindeki duruşumuz. Biz 17 Aralık'ın küresel bir operasyon olduğunu söyledik, hedef alınmaya başlandık. 17 Aralık'ta kayıt dışı siyaset deşifre oldu. Ulusal güvenliğimizi hukuksuz dinlemelerle hiçe saydılar. 17 Aralık başarılı olsaydı, emperyalizm bayram edecekti. İllegal oluşumların milletin kuyusunu kazmasına müsaade etmeyiz. Küresel güçlerin oyuncağı olanları affetmeyiz. Biz çok netiz. Her türlü vesayete karşıyız" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement