Meram'da 12 Tesis Hizmete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Meram'da 12 Tesis Hizmete Açıldı

Meram\'da 12 Tesis Hizmete Açıldı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 47 milyon TL değerindeki 12 tesis, düzenlenen toplu açılış töreniyle hizmete girdi.

13.03.2014 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 47 milyon TL değerindeki 12 tesis, düzenlenen toplu açılış töreniyle hizmete girdi.

Gülbahçe Mahallesindeki Kır Düğün Salonunda gerçekleştirilen toplu açılış törene Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Kabakcı ve Mustafa Baloğlu, Almanya'nın Sindenfingen Belediye Başkanı Bernd Vöhringer, merkez ilçe belediye başkanları, teşkilat yöneticileri, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

-BAŞKAN KALAYCI'DAN VEDA KONUŞMASI-

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı törende yaptığı veda niteliğindeki konuşmasında, 5 yıl boyunca ilçeye hizmet etme fırsatı tanıdığı için Başbakan Erdoğan ve parti teşkilatına teşekkür etti. Göreve geldiğinde Meram Belediyesi'nin hizmet binası bile olmadığını kaydeden Kalaycı, "2011 yılı itibariyle şimdiki belediye binamıza taşındık. Şu anda en yeni belediye hizmet binamız da yapılıyor ve 3-5 ay içerisinde orası da tamamlanmış olacak. Yeni hizmet binamızın bulunduğu bölge sadece Meram'ın değil Konya'nın ana merkezi olacak" dedi.

5 yıllık dönemde yaptıkları önemli hizmet ve yatırımlar hakkında bilgi veren Kalaycı, "Bugün toplu açılışını gerçekleştireceğimiz 12 tesisin yaklaşık maliyeti 47 milyon TL'yi buluyor. Bu tesisler arasında Gülbahçe Mahallemizdeki Kır Düğün Salonu, Berlika Parkı ve Konya'nın ilk ikiz kapalı yüzme havuzuyla birlikte Pamukçu mahallesindeki Geleneksel Türk Sporları ve Atlı Rehabilitasyon Merkezi, Gödene Mahallesindeki spor salonu, Harmancık ve Osmangazi Sosyal Tesisleri, Alavardı Aile Yaşam Merkezi, Köyceğiz Mahallesi Huzur Kafe yer almaktadır. Ayrıca restorasyonunu tamamladığımız Augustus Otel, Tarihi Yıldız Köşkü, Şükran Mahallesindeki tarihi evler de hizmete giriyor" diye konuştu.

Konuşmasının sonunda Alavardı Mahalle Muhtarı Mustafa Becerik, tüm muhtarlar adına Meram'a kazandırdığı yatırımlar nedeniyle Başkan Kalaycı'ya plaket verdi. Başkan Kalaycı'da törene katılan Bakan Yardımcısı Fatih Metin'e günün anısına Konevi Camii'nin maketini hediye etti.

Konuşmaların ardından protokol mensupları tarafından 12 tesisin toplu açılış kurdelesi kesildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Meram'da 12 Tesis Hizmete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement