Mersin'de 3 Çocuk Annesi Kadın, Evinde Ölü Bulundu - Son Dakika
Güncel

Mersin'de 3 Çocuk Annesi Kadın, Evinde Ölü Bulundu

Mersin\'de 3 Çocuk Annesi Kadın, Evinde Ölü Bulundu

Mersin'de 3 çocuk annesi kadın, evinde ölü bulundu Mersin'de 3 çocuk annesi 52 yaşındaki Ümmühan Kara, evinde ölü olarak bulundu.

15.04.2015 22:06

Mersin'de 3 çocuk annesi kadın, evinde ölü bulundu

Mersin'de 3 çocuk annesi 52 yaşındaki Ümmühan Kara, evinde ölü olarak bulundu. Oğlu, annesinin eve giren bir hırsız tarafından öldürülmüş olabileceğini söylerken, ceset üzerinde yapılan incelemede herhangi bir darp izine rastlanmadı.

Olay, merkez Mezitli İlçesi Tece Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki bir portakal bahçesi içindeki evde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saatlerinde 50 yaşındaki eşi Beysat Kara ile 2 kızını işe, oğlu E.K.'yı da okula uğurlayan Ümmühan Kara, ev işlerini yapmaya başladı. Akşam üzeri okuldan eve dönen E.K., annesinin mutfak girişinde baygın halde yattığını görünce durumu sağlık ekipleri ile polise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, Ümmühan Kara'nın öldüğünü belirledi. Annesinin ağzından ve burnundan kan geldiğini anlatan E.K., polise verdiği ilk ifadesinde annesini eve giren bir hırsızın öldürmüş olabileceğini söyledi. Polis, evde yaptığı incelemede çalınan herhangi bir şeyin alınmadığını saptadı. Mezitli Belediyesi'nde işçi olduğu öğrenilen ve ölüm haberiyle şoka giren Beysat Kara, eşinin kalp, şeker ve astım hastası olduğunu açıkladı. Ümmühan Kara'nın cenazesi, Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Morgu'na götürülürken, ölüm haberini alan yakınları evin önünde uzun süre gözyaşı döktü.

Polis, olayla ilgili soruşturmaya devam ederken, 3 çocuk annesi Ümmühan Kara'nın ölüm nedeni otopsi sonucunda netlik kazanacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de 3 Çocuk Annesi Kadın, Evinde Ölü Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement