Mersin'de Cinsel İstismar ve Cinayete Teşebbüs İddiası - Son Dakika
3.Sayfa

Mersin'de Cinsel İstismar ve Cinayete Teşebbüs İddiası

Mersin'in Bozyazı ilçesinde iki kadının bıçakla yaralanması ve küçük yaştaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulması olayıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

09.01.2016 17:31

Mersin'in Bozyazı ilçesinde iki kadının bıçakla yaralanması ve küçük yaştaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulması olayıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Tekeli Mahallesi'ndeki bir eve giren kimliği belirsiz bir kişi, içeride bulunan küçük kıza cinsel istismarda bulunduktan sonra kaçtı.

Ailenin olayı jandarmaya bildirmesiyle bölgede arama çalışmasına başlanırken, yaklaşık 1 saat sonra Gözce Mahallesi'nde başka bir eve giren şüpheli kendisini fark eden 40 yaşındaki Ü.Y'yi kalçasından, annesi M.S'yi de (76) boğazını keserek yaraladı. Anamur Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralı kadınların hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

Her iki olayı da aynı kişinin gerçekleştirdiğini belirleyen Bozyazı Jandarma Komutanlığı ekipleri, Anamur ve Aydıncık İlçe Jandarma komutanlıklarının da katılmasıyla ilçedeki yolları kapatarak arama çalışmasını genişletti.

Gözce Mahallesi'ndeki yazlık evlerin bulunduğu alanda yapılan aramada, kapısı kırılmış olan bir evin tavan arasında saklanan O.K. (23) yakalandı.

Her iki olayın şüphelisi olarak gözaltına alınan, 15 suç kaydı bulunan ve 3 ayrı suçtan da arandığı tespit edilen zanlı, alınan ifadesinin ardından "cinsel istismar, cinayete teşebbüs ve konut dokunulmazlığını ihlal" suçlamalarıyla Anamur Adliyesi'ne sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Mersin'de Cinsel İstismar ve Cinayete Teşebbüs İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement