Mersin'de Gençlik ve Halk Yürüyüşüne Yumurtalı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Mersin'de Gençlik ve Halk Yürüyüşüne Yumurtalı Saldırı

Mersin\'de Gençlik ve Halk Yürüyüşüne Yumurtalı Saldırı

Mersin'de Gençlik ve Halk Yürüyüşüne yumurtalı saldırıMersin'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl teşkilatı tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Halk Yürüyüşü 'ne katılanların üzerine balkondan yumurta atıldı.

20.05.2016 00:08

Mersin'de Gençlik ve Halk Yürüyüşüne yumurtalı saldırı

Mersin'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl teşkilatı tarafından düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Halk Yürüyüşü 'ne katılanların üzerine balkondan yumurta atıldı.

Mezitli İlçe Örgütü ve Mezitli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yürüyüşte yapılan yumurtalı saldırıda, 11 yaşındaki Baran Yıldırım'ın kafasına yumurta isabet etti. CHP Mersin Milletvekilleri Hüseyin Çamak ve Serdar Kuyucuoğlu ile yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı yürüyüşte, kafasına gelen yumurta nedeniyle sendeleyen Yıldırım'a ilk müdahale annesi CHP Mezitli Kadın Kolları Başkanı Derya Yıldırım tarafından yapıldı. Kısa süreli bir şok geçiren ve başı yumurta içinde kalan Yıldırım'ın başına ve yüzüne su döküldü. Yıldırım, kendine geldikten sonra annesine sarıldı ve yürüyüşe devam etti. Bu esnada kalabalık saldırıyı yuhaladı ve İstiklal Marşı okudu. Eline megafonu alan Yıldırım 'Türkiye laiktir laik kalacak' sloganı atıp 'Atatürk gençliği görev başında' yazılı döviz taşıdı. İlkokul 5'nci sınıf öğrencisi Yıldırım, Bugün 19 Mayıs Zafer Bayramı olduğu için yürüyordum. Kafama yumurta geldi. Bir anda her şey hayalmiş gibi oldu dedi.

Mezitli Belediye CHP'li Başkanı Neşet Tarhan ise, Oldukça coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirdik. Her kesimden insanlar vardı çünkü biz herkesi kucaklayan bir sosyal demokrat partiyiz. Bu çocuğumuza atılan bir yumurta çok fazlasıyla onların üzerine dönecektir. Cumhuriyet ve Atatürk'ün devrimlerine kimse karşı çıkamayacaktır. Bu gençliğin bu coşkunun önünde hiç kimse duramayacaktır diye konuştu. Yumurtalı saldırıya sahne olan yürüyüş Viranşehir sahilinde son buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mersin'de Gençlik ve Halk Yürüyüşüne Yumurtalı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement