Mesir Macunu Festivali Manisa'yı Renklendirdi - Son Dakika
Yerel

Mesir Macunu Festivali Manisa'yı Renklendirdi

Mesir Macunu Festivali Manisa\'yı Renklendirdi

Bu yıl 474’üncüsü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında, Manisa’ya gelen Ukrayna, Romanya ve Bulgaristan halkoyunları ekipleri, Manisa Belediyesi önünde gösteri yaptı.

22.04.2014 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 474'üncüsü düzenlenen Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında, Manisa'ya gelen Ukrayna, Romanya ve Bulgaristan halkoyunları ekipleri, Manisa Belediyesi önünde gösteri yaptı. Halkoyunları ekiplerinin gösterilerini Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de izledi.

474'üncü Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali kapsamında Manisa'ya gelen Ukrayna, Romanya ve Bulgaristan halkoyunları ekiplerinin, Manisa Belediyesi önünde yaptığı gösteriyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Vali Yardımcısı Mehmet Yüce, Manisa'yı Mesir'i Tanıtma ve Turizm Derneği Başkanı Ufuk Tanık ile çok sayıda vatandaş izledi.

Sırasıyla sahne alan ve ülkelerinin folklorunu Manisalılara tanıtan halk dansları ekipleri, Manisalı vatandaşların beğenisini topladı. Romanya halkoyunları ekibi, gösterilerinin sonunda Romanya, Tataristan ve Türkiye bayrağı açınca, vatandaşlardan büyük alkış aldı. Ukrayna halkoyunları ekipleri de, gösterileriyle kendilerini izleyen Manisalıları adeta büyüledi. Gösteri sonunda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, halkoyunları ekiplerine teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mesir Macunu Festivali Manisa'yı Renklendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement