Meteoroloji Çalışanlarına Bakan Yardımcısından İyi Haber - Son Dakika
Güncel

Meteoroloji Çalışanlarına Bakan Yardımcısından İyi Haber

Meteoroloji Çalışanlarına Bakan Yardımcısından İyi Haber

Büro Memur-Sen heyetiyle görüşen Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman, Meteoroloji çalışanlarının sorun ve taleplerinin, Meclis'e getirilmesi düşünülen Torba Kanuna konulması konusunda kararlı olduklarını belirtti.

05.11.2014 13:59  Güncelleme: 14:03

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Nurettin Akman'la görüşen Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalan ve beraberindeki heyet, Meteoroloji Genel Müdürlüğü çalışanlarının sorun ve taleplerini dile getirerek, Kurum İdari Kurul Toplantısında konuşulanları bir dosya halinde sundu. Bakan Yardımcısı Nurettin Akman'ın makamında gerçekleşen görüşmede, Büro Memur-Sen heyeti, Meteoroloji çalışanlarının Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavlarının yapılması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi, servis sıkıntısının çözülmesi ve havacılık tazminatının verilmesini talep etti.

TALEPLERE BAKAN YARDIMCISINDAN OLUMLU CEVAP

Büro Memur-Sen heyetinin taleplerine olumlu cevap veren Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Akman, taleplerin Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanlığıyla ilgili 4 kanun teklifinden birisine ya da Meclise getirilmesi düşünülen Torba Kanuna konulması konusunda kararlı olduklarını belirtti. Diğer taraftan, Maliye Bakanlığının bu konuda sorun çıkardığını ve bu sorunu da Başbakan Ahmet Davutoğlu'yla görüşerek aşacaklarını ifade etti.

Görüşmede Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalan'ın yanı sıra, Genel Başkan Yardımcısı Vecdi Yanbaz, 3 Nolu Şube Başkanı Ömür Demirgüneş ve Hüsnü Yazarkan yer aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Meteoroloji Çalışanlarına Bakan Yardımcısından İyi Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement