Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Hollanda Başbakanı'na Sert yanıt: Sen Ne Lalesisin - Son Dakika
Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Hollanda Başbakanı'na Sert yanıt: Sen Ne Lalesisin

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda Başbakanı'nın "Çavuşoğlu gelir, laleleri görür ama Türklerle buluşamaz." sözlerine "Sen ne lalesisin bilmiyorum ama dünyanın en güzel laleleri bizdedir." diye cevap verdi.

12.03.2017 16:16  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa'da, Hollanda'nın skandal tavrı hakkında konuştu. Hollanda Başbakanı'nın "Çavuşoğlu gelir, laleleri görür ama Türklerle buluşamaz." sözlerine yanıt vererek "Sen ne lalesisin bilmiyorum ama dünyanın en güzel laleleri bizdedir." dedi.

"OLACAKLARI BİLİYOR Kİ KAÇMIŞ"

İşte Çavuşoğlu'nun konuşması:

''Onların büyükelçisi iki gün önce izin almış. Olacakları biliyor ki kaçmış. Bir daha geri gelmesin dedik. Eğer bana düşmanlık yaparsan sana iki katı karşılık veririz. 15 Temmuz'da tankların topların yıldıramadığı milleti siz nasıl yıldıracaksınız. Siz kimsiniz!

"ÖNCE MERT OLSUNLAR"

Hollanda bize düşmanlık yapıyorsa, önce mert olacak. İsveçli milletvekilleri geliyor Kulu'ya Cihanbeyli'ye geliyor, biz rahatsız oluyor muyuz?

"ERDOĞAN 'İKİ YÜZLÜSÜNÜZ' DEDİĞİ İÇİN SEVMİYORLAR"

İki dertleri var, seçim sonrası da gelme demek ne demek? Türkiye ve İslam karşıtlığı. Neden Recep Tayyip Erdoğan'ı sevmiyorlar? Suratlarına siz iki yüzlüsünüz diyor'.

"SEN NE LALESİSİN BİLMİYORUM"

Hollanda Başbakanı diyor ki, 'Çavuşoğlu gelir laleleri görür, müzeleri görür.' Sen ne lalesisin bilmiyorum ama dünyanın en güzel laleleri bizdedir."
















Mevlüt Çavuşoğlu\'ndan Hollanda Başbakanı\'na Sert yanıt: Sen Ne Lalesisin

Son Dakika Güncel Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Hollanda Başbakanı'na Sert yanıt: Sen Ne Lalesisin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement