Mezopotamya'ya Doğru Büyülü Bir Yolculuk - Son Dakika
Basın Bültenleri

Mezopotamya'ya Doğru Büyülü Bir Yolculuk

Mezopotamya\'ya Doğru Büyülü Bir Yolculuk

Köklü bir tarihe sahip olan Anadolu topraklarından onlarca millet, onlarca uygarlık gelip geçti ve her uygarlık ardında görülmeye değer eserler bıraktı.

21.04.2014 18:01

Köklü bir tarihe sahip olan Anadolu topraklarından onlarca millet, onlarca uygarlık gelip geçti ve her uygarlık ardında görülmeye değer eserler bıraktı. Her yanı buram buram tarih kokan Anadolu'yu Anı Tur'un Kültür Turları ile keşfe çıkabilirsiniz.

En eski medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan Mezopotamya'nın bir kısmı ülkemiz sınırları içinde bulunmakta. Bugün Güneydoğu Anadolu Projesi'nin kısaltılmış hali GAP ile anılan bölge Tarsus, Antakya, Gaziantep, Adıyaman, Midyat ve Şanlıurfa'yı kapsamakta. Düzenlenen GAP Turları ile bu bölgeleri detaylı bir şekilde gezebilirsiniz. Ulaşım konusunda kolaylık sağlayan Uçaklı GAP Turları ise size zaman konusunda kar sağlayacak bir hizmet.

Tarsus'ta Yedi Uyurlar'ın mağarası, Gaziantep Arkeoloji Müzesi'nde Çingene Kızı'nın bakışları, Birecek'te Kelaynak Kuşları, sular altında kalan Halfeti, Nemrut Dağı'nın devasa heykelleri, Urfa'nın Balıklı Gölü, Mardin'in sokakları ve daha nicesi sizi büyülü diyarlara götürecek. Bölgeye özgü lezzetli yiyecekler ve Urfa'da düzenlenen sıra gecesi ise cabası…

Dinlerin ve kültürlerin kardeşliğinin en güzel haliyle yaşatıldığı GAP Bölgesi'ni Anı Tur kalitesi ile keşfedin.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Mezopotamya'ya Doğru Büyülü Bir Yolculuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement