MHP, Denizli Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Politika

MHP, Denizli Adaylarını Tanıttı

MHP, Denizli Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Denizli il ve ilçe adayları, düzenlenen törenle tanıtıldı.

04.01.2014 17:23  Güncelleme: 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Denizli il ve ilçe adayları, düzenlenen törenle tanıtıldı.

MHP Denizli İl Teşkilatı'nın aday tanıtım toplantısı Halk Eğitim Merkezi toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya; MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali İpek, 21. Dönem Milletvekili Av. Salih Erbeyin, Ülkü Ocakları Denizli Şube Başkanı Hüseyin Ülgen, teşkilat başkanları belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri, seçimlere birbirinden iddialı 20 adayla çıktıklarını belirterek, "20 ilçede de iddialıyız. AKP'nin 10 yıldır yoksullaştırdığı Denizli'yi kucaklayacağız. Bizler ülkücüler, Türk Milliyetçileri, 'Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve fazileti' ilkesiyle bu oyunu bozacağız. Zalimin zulmü varsa mazlumun Allah'ı var. Tarih boyunca olduğu gibi yine Türk, milletinin ve mazlumun yanında olacaktır. Sizlerden bir büyük kahramanlık istiyorum. Haydi bir büyük kahramanlık gösterelim, bu vatanı bize yurt yapanlar için, evliyanın duaları için, bizi biz yapan değerlerimiz için, yarın evlatlarımızın yüzüne şerefle bakabilmemiz için AKP'ye bir büyük ders verelim" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan da yaptığı konuşmada iktidarı eleştirdi. AKP'nin karar alma yetkisini kaybettiğini savunan Ayhan, "Çırpındıkça ekonomi ve millet zarar görmekte, yandaşlar ise paniklemektedir" diye konuştu "Bizler Denizli ve ülke genelinde yola çıktığımız güçlü adaylarla bu seçimlerden alnımız ak bir şekilde çıkacağız" diyen Ayhan, "Herkes elinden geldiğinden fazlasını çalışmalı. O zaman kazanan Türkiye olacaktır" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından adayların tanıtımına geçildi. Toplantıda merakla beklenen merkez ilçe adayları belli oldu. MHP, 30 Mart'ta yapılacak seçimlere Merkezefendi'de Nihat Yeniyol, Pamukkale ilçesinde de Ümit Bahtiyar'la girecek. MHP. iki merkez ilçe adayını açıklamasının ardından toplam 16 belediye başkan adayını açıklamış oldu. Beyağaç, Acıpayam, Çivril ve Bekilli adayları ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. Bugüne kadar açıklanan adayların isimleri şöyle:

"Ali İpek: Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ümit Bahtiyar: Pamukkale Belediyesi, Nihat Yeniyol: Merkezefendi Belediyesi, İsmail Yarımca: Kale Belediyesi, Abdülkadir Uslu: Tavas Belediyesi, Ahmet Yümsek: Babadağ Belediyesi, Habip Kızılöz: Buldan Belediyesi, Ahmet Çelikak: Sarayköy Belediyesi, Ali Semerci: Honaz Belediyesi, Halil Öztürk: Serinhisar Belediyesi, Mustafa Ferhat Çetiner: Güney Belediyesi, Hakan Orhan: Baklan Belediyesi, Fethi Akcan: Çal Belediyesi, Hamdi Cin: Bozkurt Belediyesi, Cemal Şahin: Çardak Belediyesi, Cumhur Turgut: Çameli Belediyesi." - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP, Denizli Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement