MHP Genel Başkan Yardımcıları Sıngurlu'da - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Başkan Yardımcıları Sıngurlu'da

MHP Genel Başkan Yardımcıları Sıngurlu\'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerel yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz ile Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya Sungurlu’ya geldi.

09.04.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yerel yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz ile Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya Sungurlu'ya geldi.

Sungurlu Belediyesini ziyaret eden Durmaz ve Karakaya'yı Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, MHP Çorum İl Başkanı Av. Bekir Çetin, İlçe Başkanı Adnan Barak, başkan yardımcıları ve partililer karşıladı.

Ziyarette Sungurlu Belediyesinde yaşanan olayla ilgili açıklama yapan MHP Yerel yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yozgat Milletvekili Sadir Durmaz, "Geçen hafta Sungurlu'da yaşanan olay hepimizi üzüntüye boğmuştur. Bu olayda değerli bir belediye çalışanımız hayatını kaybetmiş olasından dolayı çok üzgünüz. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine, mesai arkadaşlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Elbette hiç olmaması, yaşanmaması gereken bir olaydı. Konu yargıya intikal etmiş durumdadır. Elbette yargı bu konuyu en ince ayrıntısına kadar inceleyecek ve kısa zamanda aydınlatacaktır. Bu konunun üzerinden başka bir amaçla siyasi bir sonuç elde etme gayretlerinde olanları da şiddetle kınıyoruz. Yargıya olan güvenimiz tamdır. Belediyemizin üzerlerinde bir baskı kurulmasına müsaade etmeyiz. Biz adli makamların konuyu her yönüyle en ayrıntılı şekilde inceleyerek en doğru kararı vereceklerine inanıyoruz" dedi.

Yaptığımız bütün incelemelerde genel merkez olarak davanın gidişatını en yakından takip eden isimlerden birisiyim diyen Durmaz, "Sayın başkanımızı meselenin içerisine çekmeye çalışanların bütün heveslerinin boşuna olduğunu gördük. Hiçbir ifade, tutanak söz konusu değildir. Bu nedenle işi başka safhaya çekmek isteyenlere fırsat verilmeyecektir. Biz genel merkez olarak Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner'in arkasındayız. Buradan herhangi bir siyasi amaç çıkarmak isteyenleri de kınıyoruz. Konunun takipçisiyiz ve her platformda dikkate alarak değerlendirecek durumdayız" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Genel Başkan Yardımcıları Sıngurlu'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement