MHP'li Adaylar, Doğanşehir İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

MHP'li Adaylar, Doğanşehir İlçesini Ziyaret Etti

MHP\'li Adaylar, Doğanşehir İlçesini Ziyaret Etti

MHP Malatya Milletvekili adayları, Doğanşehir’in Güne Doğru ve Söğüt mahallelerini ziyaret etti.

25.05.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Malatya Milletvekili adayları, Doğanşehir'in Güne Doğru ve Söğüt mahallelerini ziyaret etti. Sevgi ve coşkuyla karşılanan MHP'li Milletvekili adaylarından Avukat Arif Yıldız, "Söğüt ve Güne Doğru'ya hizmet etmeye hazırız" dedi.

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında Doğanşehir Güne Doğru Mahalle sakinleri ve esnaflarını ziyaret etti. Esnaf ve mahalle sakinleriyle sohbet eden MHP'li Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında hem vatandaşlara hem de esnaflara yapacakları hizmetleri anlattı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesiyle hem Türkiye'yi hem Malatya'yı hem de Güne Doğru'ya yapacağı hizmet etmeyi heyecanla beklediğini belirten Yıldız, "Milliyetçi Hareket iktidarında hırsızlık ve yolsuzluk yoluyla devletin herhangi bir malını kendilerine tahsis etmişlerse, bu durum hukuk önünde tespit edilirse zaman aşımını kaldıracağız. Kaç yıl geçmiş olursa olsun ve kimin adına olursa olsun mallarına devlet adına el konulacak ve devlet hazinesine geri teslim edilecek. 'Ben başbakandım, bunları yapmaya da hakkım vardı. Hiç kimse de bana bir şey diyemez' söylemini Milliyetçi Hareket iktidarında bu tür mallara el koyacağız ve devlet hazinesine malları teslim edeceğiz. Güne Doğru'daki vatandaşımın, esnafımın vergilerini birileri alsın cebine koysun, ondan sonra da Türkiye'de bir şey kalmadı desinler. Biz böyle bir şeye asla izin vermeyiz" şeklinde konuştu.

"SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNÜ TAAHHÜT ETTİK"

Türkiye'yi yönetmeye hazır olduklarını belirten Yıldız, "Milliyetçi Hareket Partisi hem esnafların hem de köylülerin sorunlarını tespit ederek, sorunların çözümünü seçim beyannamesinde taahhüt etti. Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adayları olarak vatandaşlarımızın, esnaflarımızın tüm problemlerini biliyoruz. Sizlerin ne tür sıkıntılar içerisinde olduğunu iyi biliyoruz. Bizler Malatya'nın, sorunlarını genel merkeze söylüyoruz. Onlar da araştırarak, seçim beyannamemizde taahhüt ettiler. Mazot dediniz. Bu özel yatlar mazotu kaça alıyor biliyor musunuz? 1 lira 85 kuruşa alıyorlar. Ama çiftçiye 4 lira 20 kuruş. Çiftçimize yazık günah değil mi? Zaten yat sahibi zengin olmuş. Zengini daha fazla zengin yapıyor. Milliyetçi Hareket iktidarında çiftçimize mazot 1 lira 75 kuruş olacak. Bizim iktidarımızda gübre, su, elektrik gibi temel girdilerden vergileri kaldıracağız. Özellikle sulama suyu elektriğinde KDV ve ÖDV'yi kaldıracağız. Köylülerimizin elektriği daha ucuza kullanmasını sağlayacağız. Milliyetçi Hareket iktidarında kayısı bir yıl tutmazsa veya dondan zarar görürse, kayısı üreticilerin tüm ödemeleri bir yıl ertelenecek ve ertesi yıl hasat döneminde borçların ödenmesini sağlayacak. Tüm bunların sizlerin ciddi sıkıntılarınız olduğunuzu iyi biliyoruz. Çünkü bizler de sizlerle aynı sıkıntıları yaşıyoruz" dedi.

VATANDAŞLAR MHP'Lİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARINI COŞKUYLA KARŞILADILAR

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, daha sonra Doğanşehir'in Söğüt Mahallesi esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti. Söğütlü esnaf ve vatandaşlar Milliyetçi Hareket Milletvekili adaylarını coşku ve sevgiyle karşıladılar. Söğüt'te esnaf ve vatandaşlarla konuşan MHP'li Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesiyle tüm esnaf ve vatandaşların sorunlarını tespit ettiğini, çözüm önerilerini seçim beyannamesinde taahhüt ettiğini anımsatarak, "Buradaki temel sıkıntılar tarımla ilgilidir. Genel olarak tarımla uğraşıyoruz. Lüks gemiciklere mazot 1 lira 85 kuruş. Ama çiftçimize mazot 4 lira 20 kuruş. Bu durum Allah'tan reva değildir. Eğer siz köylülerimizden oy alarak devlet yönetmeyi düşünüyorsanız, o zaman insanlarımıza değer vermeniz gerekiyor. Milliyetçi Hareket iktidarında çiftçimize mazotu 1 lira 75 kuruşa vereceğiz. Asgari ücretlerle 949 lira 07 kuruş para veriliyor. Asgari ücretle çalışan kardeşimiz ev kirası mı, elektrik, su, telefon parası mı ödesin? Bizim iktidarımızda asgari ücret 1400 lira olacak. En düşük emekli maaşı 1400 lira olacak. En düşük emekli maaşı da asgari ücret düzeyinde olacak. Milliyetçi Hareket iktidarında hem Söğüt hem Doğanşehir hem Malatya hizmetlere kavuşacak" ifadelerini kaydetti.

MHP'li Milletvekili adaylarının Söğüt ve Güne Doğru esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde MHP Malatya Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Hakan Kalkan, Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Ekrem Şenol, MHP Doğanşehir İlçe Başkanı Muzaffer Çelebi ile il, ilçe yöneticileri katıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Adaylar, Doğanşehir İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement