MHP'li Vekil Zeytin Topladı, Tıraş Etti - Son Dakika
Yerel

MHP'li Vekil Zeytin Topladı, Tıraş Etti

MHP\'li Vekil Zeytin Topladı, Tıraş Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili ve 1. sıra milletvekili adayı Erkan Akçay, Sarıgöl’ü adım adım gezerek vatandaşlarla biraraya geldi.

13.10.2015 14:26

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili ve 1. sıra milletvekili adayı Erkan Akçay, Sarıgöl'ü adım adım gezerek vatandaşlarla biraraya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Akçay MHP'nin projelerinden bahsetti. Seçim çalışmaları kapsamında zeytin toplayanlara yardım eden Akçay, bir berber dükkanında da vatandaşı tıraş etti.

MHP Manisa Milletvekili ve 1. sıra milletvekili adayı olan Erkan Akçay, MHP Sarıgöl İlçe Başkanı Ali Çakır ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ile birlikte Sarıgöl ve Mahallelerini ziyaret ederek seçmenlerle buluştu. Erkan Akçay, seçim öncesi farklı bir yöntem uygulayarak kimi zaman dolmuşa bindi, kimi zaman zeytin toplayan üreticilere yardım etti. Esnafları da ziyaret eden Akçay kimi zaman da berberde vatandaşı tıraş etti. Erkan Akçay, yaptığı ziyaretlerde vatandaşların dertlerini dinleyip, projelerini de anlattı. Erkan Akçay, çiftçilerin, esnaf ve sanatkarların borç içinde olduğunu dile getirerek, "Esnafımız, sanatkarlarımız ve çiftçilerimiz ekonomik sıkıntı içindedir. Ayakta kalma mücadelesi vermektedir. Sıkıntı içinde olan esnaf ve sanatkarlarımızla çiftçilerimizi borç sarmalından kurtaracağız. Vatandaşlarımızın dertlerine derman olacağız." dedi.

65 YAŞ AYLIĞI 300 TL YAPACAĞIZ.

Milletvekili Erkan Akçay, yaşlılar için projesini de anlatarak şöyle konuştu: "65 yaş aylığını 300 TL'ye yükselteceğiz. Yaşlılarına bakmakla yükümlü muhtaç ailelere, yaşlılarını koruyup, kollamak için 'Sosyal Yardım' ödemesi yapacağız. Yaşlılarımızı korumak ve kollamak sosyal devlet anlayışı içinde eksiksiz olarak yapılacak." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'li Vekil Zeytin Topladı, Tıraş Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement