MHP'liler, Poyraz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

MHP'liler, Poyraz'ı Ziyaret Etti

MHP\'liler, Poyraz\'ı Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız ve Hakan Yılmaz, 7 Haziran Genel Seçim çalışmaları kapsamında Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Poyraz’ı ziyaret ettiler.

30.04.2015 17:04

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız ve Hakan Yılmaz, 7 Haziran Genel Seçim çalışmaları kapsamında Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Poyraz'ı ziyaret ettiler.

Ziyarete MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, Hekimhan İlçe Başkanı Ramazan Öztürk, Kuluncak İlçe Başkanı Ali Naçar, Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Ekrem Şenol ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Poyraz, Milliyetçi Hareket Partisi milletvekili adaylarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, "Bugün bizleri gerçekten onurlandırdınız. İlçemize hoş geldiniz. Ben, sizlerin bu güzel yolda başarılar diliyorum. Allah'ta başarılar diliyorum. Memleketimize, ülkemize seçimlerin hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah sizlerin hakkınızda da hayırlısı olur. 30 Mart yerel seçimlerinde Kuluncak halkı bize teveccüh edip, belediye başkanı seçti. Biz şuanda hizmet etmeye çalışıyoruz. İlçemiz mesafe olarak il merkezine uzak. Ama Malatyalıların gönüllerinden uzak değil. Bizler de Malatyalı hemşerilerimizi ilçemize getirmek, daha iyi tanıtmak için gerek sosyal gerekse de insanlarımızın daha ferah bir şekilde yaşamaları için çalışıyoruz. Projelerimiz hızlı bir şekilde devam ediyor ve çalışmalarımız bitmek üzeredir. İlçemizde insanların daha rahat bir şekilde oturabilecekleri, uzun süre kalabileceği konutlar, tesisler, alışveriş merkezlerin yapılmasına yönelik çalışmalarımız var. İnsanlarımızın diğer şehir merkezlerine gitmemeleri için bir takım çalışmalarımız var" dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ise, 7 Haziran Genel Seçim çalışmaları kapsamında Kuluncak Belediye Başkanı Mehmet Poyraz'ı ziyaret ettiklerini belirterek, "Her ne kadar Kuluncak ilçesi Malatya'nın en uzak ilçesi de olsa, özellikle gönlümüzde ayrı bir yeri var. İlçemizin yer altı yer üstü zenginlikleri de ekonomiye katılırsa bölgenin zengin bir ilçesi olacaktır. 7 Haziran genel seçimlerinin de Kuluncak'a, Malatya'ya ve Türkiye'ye hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

MHP Kuluncak İlçe Başkanı Ali Naçar ise, Kuluncak Belediye Başkanı'na yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, belediye başkanının hizmetleri adaletli ve eşit bir şekilde yaptığını söyledi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP'liler, Poyraz'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement