MHP Manisa Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

MHP Manisa Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

MHP Manisa Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı

Milletvekili Genel Seçimleri sonucunda TBMM'de Manisa'yı temsil edecek olan MHP Manisa milletvekilleri mazbatalarını düzenlenen törenle aldı.

15.06.2015 16:07  Güncelleme: 16:19

Milletvekili Genel Seçimleri sonucunda Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) Manisa'yı temsil edecek olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekilleri mazbatalarını düzenlenen törenle aldı. MHP Manisa Milletvekillerinin mazbatalarını alması ile Manisa'dan seçilen 9 milletvekilinin tamamı mazbatalarını almış oldu.

Manisa Adalet Sarayı'nda düzenlenen törene MHP Manisa Milletvekilleri Erkan Akçay ve Zeynel Balkız'ın yanı sıra Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan, Büyükşehir Belediyesi Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü ve partililer katıldı.

25. Dönem MHP Manisa Milletvekilleri Erkan Akçay ve Zeynel Balkız'a mazbataları İl Seçim Kurulu Başkanı Ramazan Uçak tarafından verildi. Mazbata teslim töreni sonrası açıklamalarda bulunan MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, "Mazbatamızı aldık. Daha sonra TBMM'de kaydımızı yaptıracağız. Tahminen 23 Haziran Salı günü de yemin merasimi olacak ve 25. dönem faaliyetlerine de başlamış olacağız. Manisa'mıza ülkemize ve partimize hayırlı olsun. Benim bu üçüncü dönemim. MHP Manisa Milletvekili olarak da TBMM'deki görevimiz en iyi şekilde yapma gayretindeyiz. Üçüncü kez Manisa seçmenimiz bana bu görevi verdi. 25. dönemle ilgili Zeynel Balkız ile işbirliği içerisinde Manisa ve ülkemiz için büyük bir gayret içerisinde olacağız" dedi.

MHP Manisa Milletvekili Zeynel Balkız ise şöyle konuştu:

"Az önce mazbatalarımızı aldığımız kürsüde müvekkillerimizin avukatlığını yaptık. 2 yıl baro başkanı olarak hukukun üstünlüğünün mücadelesini verdik. Ama şimdi milletten aldığımız bu belge ile milletin vekili yani milletin avukatı olarak TBMM'de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yine amacımız hukukun üstünlüğünü sağlamak ve Türkiye'nin bir hukuk devleti olmasını temin etmektir. Bu bakımdan TBMM'yasama ve denetim mekanizmalarının tamamını çalıştırarak milletimize hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Erkan Bey ile beraber MHP'nin iki milletvekili olarak omuz omuza teşkilatımız ile birlikte bütünleşerek bu mücadeleyi vereceğiz. Halkımız görecek ki, MHP Manisa'ya er alanda gerek belediye olarak gerekse TBMM'nin temsilcileri olarak en iyi hizmeti sunan parti olacaktır."

7 Haziran'da yapılan 25. dönem milletvekili genel seçimleri sonuçlarına göre Manisa'dan AK Parti 4, CHP 3 ve MHP ise 2 milletvekili çıkarmıştı. AK Parti ve CHP'li Milletvekilleri mazbatalarını geçtiğimiz hafta içinde düzenlenen törenlerle almışlardı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Manisa Milletvekilleri Mazbatalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement