MHP Milletvekili Aydın: "Bizim Ceketimiz Nano Teknolojiyle Yapılmıştır, Leke Tutmaz" - Son Dakika
Yerel

MHP Milletvekili Aydın: "Bizim Ceketimiz Nano Teknolojiyle Yapılmıştır, Leke Tutmaz"

MHP Milletvekili Aydın: "Bizim Ceketimiz Nano Teknolojiyle Yapılmıştır, Leke Tutmaz"

MHP MKYK Üyesi Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Horasan’da AK Partiye geçtiği öne sürülen ülkücülerin Ülkü Ocakları ve MHP’yle herhangi bir bağlarının olmadığını söyledi.

20.10.2015 18:53

MHP MKYK Üyesi Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Horasan'da AK Partiye geçtiği öne sürülen ülkücülerin Ülkü Ocakları ve MHP'yle herhangi bir bağlarının olmadığını söyledi.

MHP MKYK Üyesi Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın beraberinde MHP İl Sekreteri Bülent Yazıcı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Avukat Bilgin Ertaş ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şimşek Akpınar ile parti il binasında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Toplantının açılış bölümünde konuşan MHP İl sekreteri Bülent Yazıcı, "7 Haziran'da eksik kalan zaferimizi 1 Kasım'da tamamlamak istiyoruz" dedi.

Yazıcı, Horasan'da bir takım sözde ülkücünün AK Parti'ye geçtiği yönündeki haberlerinde doğru olmadığını belirterek, "Kişi ya ülkücüdür, ya da değildir. Ülkücü ise partisi MHP'dir. Kişi iddiasını ispatlamakla yükümlüdür. AK Partiye geçtiği belirtilen kişilerin üye kayıtlarını talep ediyoruz" diye konuştu.

MHP MKYK Üyesi Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, ise "MHP olarak mütevazi bir kampanya yürütüyoruz. Teşkilatlarımız ile tek vücut olarak siyasi kampanyamızı etik kurallar çevresinde yürütmeye devam ediyoruz. İftira kampanyası genel siyasetin bir parçası. Maalesef bu iftiralar Erzurum'a da sıçrıyor. Bizim ceketimiz nano teknolojiyle yapılmıştır. Leke tutmaz. Halkımız gerçeklerin farkındadır. MHP boş vaadlerle halkımızı kandıran bir yapıyı benimsememektedir. Türkiye'de kardeşlik hukuku bozuldu. Seyahat özgürlüğü bitti" diye konuştu.

Prof. Dr. Aydın, Horasan'da AK Partiye partilerinden bir katılım olmadığını da söyleyerek, "Kayıtlarını göstersinler. Bunu hep yapıyorlar. Katıldığı iddia edilen hiçbir kişinin Ülkü Ocaklarıyla ve partimizle bir bağı yoktur. Ülkücülerin adresi bellidir. Ülkücülerin otağı partisi MHP'dir. Erzurum en fakir üç ilden biri olmuş. Biz Erzurum'u bundan kurtarmanın hesabını yapıyoruz" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Milletvekili Aydın: 'Bizim Ceketimiz Nano Teknolojiyle Yapılmıştır, Leke Tutmaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement