MHP Muğla Milletvekili Adayı Yüksel Güllük'te Vatandaşlarla Hasbıhal Etti - Son Dakika
Yerel

MHP Muğla Milletvekili Adayı Yüksel Güllük'te Vatandaşlarla Hasbıhal Etti

MHP Muğla Milletvekili Adayı Yüksel Güllük\'te Vatandaşlarla Hasbıhal Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

22.05.2015 16:38

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Her gün farklı bir bölgede seçim çalışması gerçekleştiren Yüksel, Güllük'te halkın sorunlarını dinledi. MHP Milas İlçe Teşkilat Yönetimi ile beraber gerçekleştirilen ziyaretlerde, vatandaşlar yaz sezonunda ambulans sıkıntısı çektiğini acil durumlarda uzun süre ambulans beklediklerini ifade etiler.

Uygulamayı yanlış bulduğunu belirten MHP Muğla Milletvekili Adayı Drç. Ferhat Yüksel "Turistlere jest olsun diye bölgeye sevk edilen ambulanslar, turistler gidince geri çekiliyormuş. Bu korkunç bir tablo, bunların insan sevgisi bu kadar işte. Bizler siyaseti rant, makam ve gösteriş için değil, İnsanı sevmek ve İnsana hizmet etmek için yapıyoruz" diyerek turisti kendi halkından daha üstün görenleri kınadığını söyledi.

"İNSANI YAŞAT Kİ, DEVLET YAŞASIN"

Konuşmasına "Bizler insanı insan olduğu gibi seviyoruz. Ne gelen turisti döviz gibi görüyoruz ne de yerli halkı çanta da keklik gibi görüyoruz" ifadeleri ile devam eden Yüksel, " Şeyh Edebali, Osman Bey'e nasihatinde ne güzel söylemiş, 'İnsanı yaşat ki, Devlet yaşasın.' İşte biz de bu ufukla insanımıza hizmet etmeye talibiz. Milliyetçi Hareket Partisinin kadroları Türkiye'yi yönetmeye hazır. Türk Milletinin Türkmen Lideri Devlet Bahçeli'nin başbakan olmasıyla birlikte, Ülkemizde adeta rahmet rüzgarları esecek ve Türk Milleti layık olduğu hizmeti alacaktır" ifadelerine yer verdi.

"AMBULANS İŞİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM"

Ambulans işinin takipçisi olacağını da belirten Dr. Ferhat Yüksel şöyle devam etti: "Milliyetçi Hareket iktidarı Ülkemiz için bir milat olacaktır. Sağlıktan ekonomiye bir çok yenilik ve kolaylık sağlanacaktır. Güllük'te insan taşıyan ama yerli halka çok görülen bu ambulans meselesinin takipçisi olacağım. Sizde oylarınızla Milliyetçi Harekete destek verin, Gelişen ve büyüyen Türkiye'ye bir tuğla da siz koyun, durum ortada, takdir Yüce Türk Milletimindir." - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Muğla Milletvekili Adayı Yüksel Güllük'te Vatandaşlarla Hasbıhal Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement