MHP Nevşehir İl Başkanlığı Kongresi Yapıldı. - Son Dakika
Yerel

MHP Nevşehir İl Başkanlığı Kongresi Yapıldı.

MHP Nevşehir İl Başkanlığı Kongresi Yapıldı.

MHP Nevşehir İl Başkanlığı seçimini, seçimlere tek liste olarak giren Serkan Bedirhanoğlu kazandı.

21.04.2012 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Nevşehir İl Başkanlığı seçimini, seçimlere tek liste olarak giren Serkan Bedirhanoğlu kazandı.

Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen MHP Nevşehir İl Başkanlığı seçimine MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, 22. Dönem Milletvekili Adayları Sahir Solmaz, Mehmet Varol, BBP İl Başkanı Sefer Tavukçu, Kamu Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin, Muhtarlar Dernek Başkanı Hüseyin Altınışık ve çok sayıda partili katıldı.

MHP İl Başkanı Serkan Bedirhanoğlu burada yaptığı konuşmada Milliyetçi Hareket Partisi'nin Türk Milletini dünya milletler ailesinin seçkin bir üyesi konumuna getirmek için Türkiye'nin en hazırlıklı partisi olduğunu söyledi. MHP İl Başkanı Serkan Bedirhanoğlu konuşmasında şunları söyledi:

"Sözde ileri demokrasi yalanlarını ağızlarına dolayan, temelsiz özgürlük vaatleriyle insanlarımızı kandıran ve kendi hukuklarını tesis etmek için uğraşan, riya ve münafık siyaset erbabına Milliyetçi Hareket Partisi haddini muhakkak bildirecektir. Cumhuriyeti yıkmak için fırsat kollayanları, dedeleri gibi teslimiyetçi olanları, yetim hakkına el uzatanları, haksızlıkları yaygınlaştıranları ve yandaşlarını asla affetmeyecektir. Yıkım için seferber eden devlet imkanlarını yerlere serilen milli haysiyetimizin ve peşkeş çekilen milli varlıklarımızın diyetini muhataplarından kesin kez alacaktır. Türk'e düşman kim varsa bizim hesabımız onlarladır. İslam'a kim yan bakıyorsa nefretimiz onlara yöneliktir. El birliği, gönül birliği, ülkü ve iman birliği ile milliyetçi hareketi Türkiye'de ve Nevşehir'de iktidara taşımak için bize yakın veya uzak, herkese sevgi ve saygıyla yaklaşarak Nevşehir'de Milliyetçi Hareket Partisi'nin siyasi dinamiğini harekete geçireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkücü camia böyle bir hedefin özlemini çekmektedir."

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ise "Seçimlerin ülkemize ve Nevşehir'e hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye genelinde 800 ilçemizin kongrelerini tamamladık. Şimdi artık il kongrelerimizi tamamlamak için çalışmalarımız devam ediyor. Umut ederim bu seçimlerimiz ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum." ifadelerinde bulundu.

MHP İl Başkanlığı seçimlerine tek liste halinde giren mevcut başkan Serkan Bedirahanoğlu yeniden Nevşehir İl Başkanlığı'na seçilirken parti yönetimi şu isimlerden oluştu; İl Başkan Serkan Bedirhanoğlu, Haydar Çiftçi, Eyüp Öz, Nevzat Öndegelen, Göksel Taşçı, Şahin Kafalı, Emruulah Saygılı, Derviş Hilal, Ali Kararlı, Hamdi Sütveren, Serkan Öztemur, Erkan Dündar, Yusuf Ağmaz, Ahmet Köksal, İlhan Kaya, Murat Gencer, Necdet Kopartan, İsmail Toprak, Mustafa Akkuş, Ali Haydar Karacadağ ve Nejat Kanmaz'dan oluştu.

MHP İl Başkanlığı tarafından görev dağılımı önümüzde ki günlerde yapılacağı belirtildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Nevşehir İl Başkanlığı Kongresi Yapıldı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement