MHP Rize İl Başkanı Kazmaz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Rize İl Başkanı Kazmaz Açıklaması

MHP Rize İl Başkanı Kazmaz Açıklaması

"Bugüne kadar 6 ilçemizin kongresini bitirdik.

25.12.2014 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Rize İl Başkanı Cem Kazmaz, "Bugüne kadar 6 ilçemizin kongresini bitirdik. Tek liste halinde ve ahenk içinde kongrelerimizi yapıyoruz" dedi.

Kazmaz, Rize'de bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, ilçe kongrelerini tamamladıktan sonra 28 Şubat'ta Rize İl Kongresi'ni yapacaklarını söyledi.

İlçe kongrelerinin devam ettiğini ifade eden Kazmaz, "Bugüne kadar 6 ilçemizin kongresini bitirdik. Tek liste halinde ve ahenk içinde kongrelerimizi yapıyoruz. Ciddi derecede katılımlar oluyor. Üye sayımızı şu an ikiye katlamış durumdayız. Bu hafta sonu Çamlıhemşin ve Pazar, ardında da Fıkdıklı ve Ardeşen kongrelerimizi yapacağız. Çayeli ve Merkez ilçe kongrelerimizi yaparak ilçe kongrelerimizi tamamlamış olacağız" dedi.

Kazmaz, Rize'ye gelen her yatırımın arkasında olduklarını belirterek, "Rize Havaalanı, Salarha Tüneli, Güney Çevre Yolu, lojistik üs ve yapılması planlanan 5 yıldızlı otel projeleri yapılsın. Bu yatırımları çıkar alkışlarız. AK Parti'nin Rize'ye yaptığı her türlü yatırım ve katkının arkasındayız. Rize'deki siyasetçilerin tüm Rize'nin sorunlarını ve çıkarları için bir yumruk gibi olmasını savunuyoruz" diye konuştu. - Rize

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Rize İl Başkanı Kazmaz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement