MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan'dan Myk Üyesi Seçilen Bülent Belen Yorumu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan'dan Myk Üyesi Seçilen Bülent Belen Yorumu Açıklaması

MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan\'dan Myk Üyesi Seçilen Bülent Belen Yorumu Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’in büyük kurultayda MYK üyesi seçilmesini değerlendirdi.

25.03.2015 15:40

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen'in büyük kurultayda MYK üyesi seçilmesini değerlendirdi. Kaplan, tüm adaylara aynı mesafede olduklarını belirterek, MYK üyesi olmanın parti yönetiminde yer almak olduğunu, milletvekili adaylığında ilk sırada yer alındığı anlamına gelmediğini söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yeniden genel başkan seçildiği MHP 11. Genel Kurulu'nda MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen de MYK (Merkez Yürütme Kurulu) üyeliğine seçildi. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan, Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen'in MYK üyeliğine seçilmesinin sevindirici olduğunu belirtti.

MHP'de aday sıralamasının belirlenmesinde 3 yol izlendiğini belirten Kaplan, "Kurultayımız çok coşkulu ve güzel geçti. En güzel geçen kurultayımızdır. Tekirdağ'ımızdan bir MYK üyesi çıkardık. Onda sevinçliyiz. Sayın vekilimizin MYK'ya girmesi sevindirici. Biz 18 milletvekili aday adayımıza da aynı mesafedeyiz. Sayın vekilimiz Bülent Belen'in Tekirdağ'da tanınmaması söz konusu değil. Geçen dönem ciddi bir oy alarak milletvekili oldu. Ama Trakya'da tek vekil olduğu için genel merkezimiz Trakya'da görevlendirdi. Bu yüzden Trakya'da görev almıştır. Birgün buradan ayrılıp Edirne ve Kırklareli'ye gitmiştir. Her yapılan etkinliğe katılmıştır. MYK üyesi olmasıyla milletvekili adaylığında birinci sırada olduğu düşünülemez. Partimizin genel başkanımızın bize verdiği bilgilere göre milletvekili sıralaması 3 aşamalıdır. Birincisi teşkilat yoklaması, ikincisi ilimizde kamuoyu araştırması üçüncüsü ise genel merkez yöneticilerinin komisyon üyelerinin araştırması ile karar verilir. MYK'ya girmek parti yönetimine girmektir. Ama milletvekilliğinde birinci sıra oldum anlamına gelmez. Ama kamuoyu araştırması ve teşkilat üyelerimizden çıkarsa birinci sırada yer alır. Olmaz diye bir şey yok. Biz Tekirdağ'da MHP'yi birinci parti yapmak için elimizden gelen her şeyi her gayreti gerçekleştireceğiz. Konjektör bizden yanadır. Yerel seçimlerde aldığımız başarı vardır. Her ne kadar belediye kazanamasak da 21 tane belediye meclis üyemiz vardır. Biz kişilere bağlı değil, davanın mensuplarıyız. Bizim için aday kim olursa olsun terimizin son damlasına kadar MHP'yi iktidara taşımak için çalışacağız" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Tekirdağ İl Başkanı Enez Kaplan'dan Myk Üyesi Seçilen Bülent Belen Yorumu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement