Milletvekili Adayı Prof. Dr. Akdağ İlçelerde Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Akdağ İlçelerde Bayramlaştı

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Akdağ İlçelerde Bayramlaştı

Erzurum Ak Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Sağlık eski bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Oltu, Horasan ve Pasinler ilçelerinde bayram ziyaretinde bulundu.

28.09.2015 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum Ak Parti 1. Sıra Milletvekili adayı Sağlık eski bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Oltu, Horasan ve Pasinler ilçelerinde bayram ziyaretinde bulundu.

Sağlık Eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ bayramlaşmak için gittiği Oltu ilçesinde coşku ile karşılandı, karşılama merasimine Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek de katıldı. Prof. Dr. Akdağ Oltu merkezde gerçekleştirdiği bayram programında önce Oltu Taşı Esnafını ziyaret etti, ardından ilçe teşkilat binasına geçti ve partilileri ile bir araya geldi. Teşkilat toplantı odasında Ak Partililere seslendi ve 26. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde tek başına iktidar olabilmenin çok çalışmaktan geçtiğini dile getirdi. Öğlen saatlerine kadar Oltulu vatandaşlarla bayramlaşan Milletvekili Adayı Akdağ Horasan ilçesine hareket etti.

Horasan ilçe girişinde yine coşku ile karşılanan Prof. Dr. Recep Akdağ'a Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın eşlik etti. Akdağ Horasan Belediye binası arkasında bulunan Çay Bahçesinde Partililere seslendi. Balkon konuşması havasında gerçekleşen konuşmada Horasan'dan bu seçimlerde daha fazla oy alabileceklerini ifade etti. Konuşmaların ardından Partilileri ile Bayramlaştı ve Pasinler ilçesine geçti.

Pasinler ilçesinde ilçe teşkilatı binasına geçen Prof. Dr. Akdağ yoğun kalabalıklar arasına karıştı. Teşkilat binasında bir süre konuşma yaparak ardından Pasinler Belediye Başkanlığına geçti, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ile bir süre sohbet ettikten sonra Soğucak Mahallesine geçti.

Soğucak Mahallesine gelen Sağlık Eski Bakanı Recep Akdağ mahallenin bir arada bulunduğu köy odasına geçti, mahalleli ile bir süre sohbet etti ve Ak Parti'ye olan oyun bu seçimlerde artmasını istedi. Mahallede bulunan çocuklarla teker teker ilgilenen Akdağ toplu fotoğraf çekilmeyi de unutmadı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Adayı Prof. Dr. Akdağ İlçelerde Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement