Milletvekili Başer, Çayıralan'da - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Başer, Çayıralan'da

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Çayıralan ilçesinde parti teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi.

15.02.2015 15:27

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Çayıralan ilçesinde parti teşkilatı üyeleriyle bir araya geldi.

Başer, teşkilat binasında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin ülkenin her yerinde hizmet siyaseti yaptığını belirtti.

AK Parti'nin, Türkiye'nin birleştirici gücü olduğunu ve kimseyi ayırt etmediğini belirten Başer, "Alevi, Sünni, Laz, Kürt, Çerkez demeden sadece insan olduğu için hepsini aynı görmek bizim genel politikamızdır. Ayrıca AK Parti bir takım kişilerin partisi olmamıştır. Emri birilerinden almamıştır. Bizim diğer partilerden farkımız ise millet dışında hiç bir güç tanımıyoruz, millet dışında hiçbir kişi veya kurumdan emir almıyoruz. Bu yüzden güçlüyüz, bu yüzden milletimiz bizden desteğini esirgemiyor" dedi.

Bazı partilerin laf milliyetçiliği yaptığını anlatan Başer, "Milliyetçilik ülkenin tamamında bayrağını onurla, gururla dalgalandırmaktır. Ulaşamadığın yer senin değildir mantığı ile hareket etmek lazımdır. Sen ülkenin belirli bir bölgesine gidemeyeceksin. Oradaki insanları yok sayacaksın, ondan sonra da vatan millet türküsü tutturacaksın. Eğer Türkiye'yi lider bir ülke yapmak istiyorsak, önce birliğimizi sağlamalıyız" diye konuştu.

Başer, haziran ayında yapılacak genel seçimlerin önemli olduğuna işaret ederek, şöyle devam etti:

"Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, partiyi bize yüzde 52'lik bir oyla emanet  etmiştir. Biz bu emaneti korumak ve yükseltmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Bugünden itibaren yapmamız gereken şey, her birimizin evlerini AK Parti'nin bir seçim karargahıymış gibi hareket ederek çalışmalarımızı bu yönde hızlandırmamız lazım. Kadın kollarımızla, gençlik kollarımızla, ilçe teşkilatımız ve il genel meclis üyelerimizle AK Parti'nin çıtasını zirveye taşımamız lazım."

Başer, daha sonra, Çayıralan Ziraat Odasını Başkanlığına seçilen Alparslan Berk'i ziyaret ederek, başarılar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Başer, Çayıralan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement