Milletvekili Başer, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Başer, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, köy muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

13.02.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer,  köy muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Başer, AK Parti Yozgat İl Başkanlığındaki toplantı sonrası AA muhabirine açıklamada, köylerin sorunlarını çözme noktasında muhtarlarla bir araya geldikleri söyledi.

İl ve ilçe merkezlerinin sorunları kadar köylerin sorunlarıyla da yakından ilgilendiklerini dile getiren Başer, şöyle devam etti:

"Biz sadece merkezin değil, ilçelerin ve köylerimizin de milletvekiliyiz, onların hizmetkarıyız. Yozgat il sınırları içerisinde yaşayan her bir vatandaşımızın sıkıntısı, derdi bizim derdimiz, bizim sıkıntımız. Sadece Yozgat'ta değil, tüm Türkiye'deki vatandaşlarımızın sıkıntısı bizim sıkıntımız. Bizler de bunu üzerimize bir borç bilerek vatandaşlarımızın derdine sıkıntısına ortak oluyor, çözüm noktasında çalışmalar yapıyoruz. Bugün de köy muhtarlarımızın dertlerini dinledik ve çözüm noktasında çalışmalarımıza vakit kaybetmeden başladık."

İl ve ilçe merkezlerinde olduğu gibi köylerin de hizmetle AK Parti döneminde tanıştığını ifade eden milletvekili Başer, AK Parti iktidarıyla birlikte ülkenin dört bir yanına hizmet yağmaya başladığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Başer, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement