Milletvekili Fırat: "Terör Son Çırpınışlarını Yapıyor" - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Fırat: "Terör Son Çırpınışlarını Yapıyor"

Milletvekili Fırat: "Terör Son Çırpınışlarını Yapıyor"

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, seçim bölgesi Adıyaman’da çeşitli ziyaretlerde bulunarak, terör saldırılarını kınadı.

08.06.2016 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, seçim bölgesi Adıyaman'da çeşitli ziyaretlerde bulunarak, terör saldırılarını kınadı.

Milletvekili İbrahim Halil Fırat, hafta sonu geldiği Adıyaman'da çeşitli temas ve ziyaretlerde bulundu. Adıyaman'da Samsat ve Sincik ilçelerini ziyaret eden İbrahim Halil Fırat, Adıyaman merkezde esnafları, kurumları ve sivil toplum kuruluşları ziyaret etti.

Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaşan AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Adıyaman'a hizmet yolunda gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti.

Fırat, yaşanan terör saldırısını kınayarak, "İstanbul Vezneciler'de Çevik Kuvvet aracının geçişi sırasında yine çirkin yüzünü gösteren terör örgütünü şiddetle ve nefretle kınıyorum. Patlamada 7 polisimiz şehit oldu, 4 sivil vatandaşımız ise hayatını kaybetti. Ayrıca 3'ü ağır 36 kişi de yaralandı. Ben öncellikle burada şehit polislerimize ve hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum ve mekanları cennet olsun. PKK terör örgütü şunu iyi bilsin ki terörle mücadelemiz sonuna kadar büyük bir kararlıkla devam edecektir. Bu konuda kimsenin endişesi olmasın. Bu tür eylemler terörün son çırpınışlarıdır" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Fırat: 'Terör Son Çırpınışlarını Yapıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement