Milletvekili Hilmi Dülger'den Kutlama Mesajı - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Hilmi Dülger'den Kutlama Mesajı

Milletvekili Hilmi Dülger\'den Kutlama Mesajı

AK Parti Kilis milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

18.05.2016 13:16

AK Parti Kilis milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

Milletvekili Hilmi Dülger, Atatürk'ün gençliğe armağanı olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla ve gururla kutladıklarını belirtti. Dülger, "Gazi Mustafa Kemal'in İstiklal Savaşını başlatmak amacıyla Samsun'a çıkışı, Türk milletinin kaderini değiştiren, tarihi ve stratejik bir girişimdir. Gazi Mustafa Kemal'in 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a çıkışı, Cumhuriyet tarihimizin başlangıcı olduğu gibi, milletimiz için, ülkemiz için, büyük bir geleceğe doğru atılan ilk adımdır. 19 Mayıs, Türk milletinin en menfi şartlar altında dahi çıkış yolunu bulabildiğinin güzel bir örneğidir. Türkiye Cumhuriyetinin kurulması, Türk ve Dünya tarihi açısından 20. yüzyılın en önemli olaylarından biridir.Türkiye, Gazi Mustafa Kemal'in "Çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak" olarak özetlediği hedefi yakalama yolunda bugüne kadar önemli mesafeler kat etmiştir. Dünya dengelerinin sürat ile değiştiği günümüzde, sağlam bir gelecek vizyonuyla yolumuza devam etmemiz, her zamankinden daha büyük önem taşımaktadır" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Dülger'in mesajında, "Bu kutlu gün olan 19 Mayıs, geleceğin gençlik ile mümkün olabileceği inancıyla, gençliğe armağan edilmiş bir bayramdır. Çünkü gençlik, gelecektir. Yarının daha demokratik, güçlü ve müreffeh Türkiye'sini inşa etmek konusunda en önemli avantajımızı, sahip olduğumuz genç ve dinamik nüfusumuz oluşturmaktadır. Gençlerimizi, ülkemizin en değerli hazinesi, yarınlarımızın teminatı olarak görüyoruz. Atatürk Türkiye'nin geleceğini gençlerde görmüş, Cumhuriyetimizi gençlerimize emanet etmiştir. Sevgili Gençler, sizden önceki nesillerin inançla çalışarak sizlere emanet olarak bıraktığı Türkiye Cumhuriyeti, milletimizin umut kaynağı olan sizlerin emanetindedir. Ülkemiz ve milletimiz için sizlerin iyi şekilde yetişmeniz, çağın gerekleri doğrultusunda nitelikli bir eğitim almanız bizlerin en önemli amacıdır. Sizlerin de emanet bırakılan Türkiye Cumhuriyetini layık olduğu yerlere taşımak için her zaman sevgiyle, inançla, var gücünüzle çalışacağınıza olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını rahmet, saygı ve şükranla anıyor, siz sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum" ifadelerine de yer verildi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Hilmi Dülger'den Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement