Milletvekili Kahveci Helallik İstedi - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Kahveci Helallik İstedi

24 ve 25. Dönem AK Parti Karabük Mileltvekilliği yapan 1 Kasım seçimlerinde aday gösterilmeyen Osman Kahveci, partinin ve teşkilatın hizmetinde olacağını söyleyerek, helallik istedi.

22.09.2015 13:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24 ve 25. Dönem AK Parti Karabük Mileltvekilliği yapan 1 Kasım seçimlerinde aday gösterilmeyen Osman Kahveci, partinin ve teşkilatın hizmetinde olacağını söyleyerek, helallik istedi.

Kahveci, yaptığı açıklamada, 1 Kasım seçimlerine doğru giderken yeniden aday adaylığı başvurusu yaptığını Genel Merkez tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile birlikte Burhanettin Uysal'ın milletvekili adayı gösterildiğini belirterek, "Ben öncelikle aday olan her iki adayımızı içtenlikle tebrik ediyor başarılar diliyorum. Ülkemizde son aylarda çıkarılmaya çalışılan siyasi ve ekonomik krizler ile ona bağlı olarak gelişen terör olayları, ülkemizin AK Parti iktidarına olan ihtiyacını bir kere daha ortaya koymuştur. Ben de bu davanın bir ferdi ve gönüllüsü olarak; AK partinin tek başına güçlü bir şekilde yeniden iktidara gelmesi için her türlü çalışmada ve fedakarlıkta bulunacağımı, Partimizin ve Teşkilatımızın hizmetinde olacağımı belirtmek isterim. 2002 Kasım ayı sonunda AK Parti iktidarı ile birlikte devraldığım bürokratik görevimi, 2011 yılı Haziran seçimleri ile noktalamış ondan sonra da sizlerin teveccühü ile 24. ve 25. Dönemlerde Karabük Milletvekili olarak ülkeme ve Karabük'ümüze hizmet etme fırsatı bulmuştum. Her iki görevimi de Partimizin misyon ve değerlerine uygun bir şekilde yerine getirmeye çalıştım. 23. Dönem Karabük Milletvekili arkadaşlarımızdan devraldığımız hizmet bayrağını, 24. Dönemde Sayın Mehmet Ali Şahin Bey ile birlikte ve sonrasında 25. Dönemde taşıdık, hizmetlerimizi sürdürdük. Bu milletimize hizmet yolunda bir bayrak yarışıdır. Kişiler üstü bir davadır, sevdadır. Bende AK Parti içinde hizmet bayrağını devraldığım süre boyunca Karabük'lü hemşerilerimin dua ve destekleriyle bu bayrağı şerefimle ve onurumla taşıma gayreti içinde oldum. Bu emaneti inşallah yeni seçilecek arkadaşlarımıza teslim edecek, onlarda günü geldiğinde bizden aldıkları emaneti yeni arkadaşlarımıza devredeceklerdir. Hedefimiz; Türkiye'de tek başına AK Parti iktidarı ve Karabük'te 2-0 seçimi kazanmaktır. Ben de bu süreçte elimden geldiğince Partimin ve Teşkilatımın yanında olacağım. Sonrasında da; farklı yol ve kanallardan Ülkemize, Karabük'ümüze ve sizlere hizmet etmeyi sürdürme gayreti içerisinde olacağım" dedi.

Kahveci açıklamasını şöyle sürdürdü:

" Öncelikle 5 yıla yakın Milletvekilliğim döneminde yapıcı ve yol gösterici yayınları ve görüşleriyle bizleri uyaran, yol gösteren, Karabük halkının gözü ve kulağı olan görsel ve yazılı basınımıza ve onların değerli yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum. Karabük'lü bir hemşeriniz olarak bundan sonra da yine sizlerle birlikte, beraber olacağız. Bizim Osman diye beni bağrına basan başta Yeniceli hemşerilerim olmak üzere; Karabük Merkez, Safranbolu, Eskipazar, Eflani ve Ovacıklı tüm hemşerilerimizden, AK Parti Teşkilatımızın her kademedeki tüm mensuplarından ve tüm dava arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini diliyor ve herkese şükranlarımı sunuyorum." - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Kahveci Helallik İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement