Milletvekili Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yurt Dışı Gezisine Katılıyor - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yurt Dışı Gezisine Katılıyor

Milletvekili Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Yurt Dışı Gezisine Katılıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Slovenya, Slovakya ve Romanya’yı kapsayan yurt dışı gezisine AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca da katılıyor.

30.03.2015 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Slovenya, Slovakya ve Romanya'yı kapsayan yurt dışı gezisine AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca da katılıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 30 Mart-1 Nisan tarihlerinde Slovenya, Slovakya ve Romanya'ya yapacağı resmi ziyaretlerde; başta siyasi ve ekonomik konular olmak üzere ikili ilişkiler tüm yönleriyle ele alınacağı, ilave işbirliği imkanları değerlendirileceği, bölgesel ve uluslararası konularda da görüş alışverişinde bulunulacağı ve bu ülkelerle mevcut işbirlikleri güçlendirecek anlaşmalarında da imzalanacağı belirtildi. Avrupa Birliği üyesi olan ve Türkiye'nin AB üyeliğine destek veren bu ülkelerin liderleri ile yapılacak görüşmelerde, ülkemizin AB'ye üyelik süreci ve katılım müzakerelerinde de ele alınacağı kaydedildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'nın gezi programlarına, bazı Bakanlar, bürokratlar, iş adamları ve AK Parti Eskişehir Milletvekili, Slovenya Dostluk Grubu Başkanı Sayın Salih Koca da refakat edecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Koca, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yurt Dışı Gezisine Katılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement