Milletvekili Şükrü Nazlı: Cam ve Porselen İhtisas Gümrüğü Kütahya'nın Kederini Değiştirecek - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Şükrü Nazlı: Cam ve Porselen İhtisas Gümrüğü Kütahya'nın Kederini Değiştirecek

Milletvekili Şükrü Nazlı: Cam ve Porselen İhtisas Gümrüğü Kütahya\'nın Kederini Değiştirecek

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre ve İçişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, kurulacak olan Cam ve Porselen İhtisas Gümrüğü sayesinde Kütahya’nın lojistik merkezi haline geleceğini bildirdi.

02.05.2016 12:03

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Çevre ve İçişleri Komisyonu üyesi ve AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, kurulacak olan Cam ve Porselen İhtisas Gümrüğü sayesinde Kütahya'nın lojistik merkezi haline geleceğini bildirdi.

Nazlı, düzenlediği basın toplantısında, Kütahya'yı Marmara'ya bağlayacak olan Çanakkale Boğaz Köprüsü'nün ise 2023 hedefleri arasında programa alındığını kaydetti. Nazlı, söz konusu çalışmanın tamamlanmasıyla Kütahya sanayisinin ve turizminin gelişiminin daha da gelişeceğini ifade etti.

Nazlı, "İhtisas gümrüğü Kütahya için çok önemli. Bilindiği gibi Kütahya, porselen ve cam sektöründe öncü bir şehrimiz. İhtisas Gümrüğü sayesinde bu bölgeye Çin malı ürünler giremeyecek" dedi.

Nazlı, Cam ve Porselen İhtisas Gümrüğü ile ilgili çalışmalarda sona gelindiğini sözlerine ekledi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Şükrü Nazlı: Cam ve Porselen İhtisas Gümrüğü Kütahya'nın Kederini Değiştirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement