Milletvekili Şükrü Nazlı, Organize Sanayi Bölgesi'nde - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Şükrü Nazlı, Organize Sanayi Bölgesi'nde

Milletvekili Şükrü Nazlı, Organize Sanayi Bölgesi\'nde

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (OSB) bir çok firmanın, farklı iş kollarındaki üretimlerine hızla devam ettiğini bildirdi.

10.09.2015 12:23

AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) bir çok firmanın, farklı iş kollarındaki üretimlerine hızla devam ettiğini bildirdi.

OSB'deki fabrikaları ziyaret ederek, işveren ve çalışanlarla görüş alış verişinde bulunan Şükrü Nazlı, "Bu yatırımlar çok büyük ölçüde AK Parti iktidarları döneminde kazandırılmıştır. 1. Organize Sanayi Bölgemiz tamamen dolmuş, 2.OSB' de yeni yatırımlarla dolmaya devam etmektedir. Diğer taraftan Tavşanlı OSB ve Gediz OSB'deki firmalar üretimlerine devam ederken, Kütahya'mızın 5. OSB'si olacak olan Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ni bir an önce Altıntaş'a kazandırmanın gayreti içerisindeyiz. Zafer OSB'nin yer tahsisi geçtiğimiz günlerde bakanlık tarafından onaylanmış olup, proje hazırlanma safhasına gelinmiştir. Türkiye'nin çeşitli illerinden yatırımcılar şimdiden Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nden yer talebinde bulunmaya başlamışlardır" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Şükrü Nazlı, Organize Sanayi Bölgesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement