Milli Parkı Kuşadası Belediyesi İşletecek - Son Dakika
Yerel

Milli Parkı Kuşadası Belediyesi İşletecek

Milli Parkı Kuşadası Belediyesi İşletecek

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne bağlı Dilek Yarımadası ve Büyük Menderes Deltası Milli Parkı içerisindeki plaj ve işletmelerin ihalesini, Kuşadası Belediyesi kazandı.

11.07.2014 15:12

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğüne bağlı Dilek Yarımadası ve Büyük Menderes Deltası Milli Parkı içerisindeki plaj ve işletmelerin ihalesini, Kuşadası Belediyesi kazandı.

Belediye Başkanı Özer Kayalı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ihaleye kendileriyle birlikte 5 firmanın katıldığını söyledi.

Aydınlık, İçmeler, Karasu ve Kavaklıburun koylarındaki kır gazinosu, büfe ve plaj aktivitelerinin yanı sıra Doğanbey Köyü Ziyaretçi Tanıtım Merkezi'nin işletmesini bundan böyle kendilerinin üstleneceğini dile getiren Kayalı, "Yılda yüzbinlerce kişinin piknik yaptığı, gezdiği, soluklandığı Milli Parkı, bundan böyle belediyemiz işletecek. İhaleye girmeden önce kaymakamımız, turizmcilerimiz, acentelerimiz ve sivil toplum örgütlerimizin temsilcileriyle konuştuk. Hepsinin tam desteğini aldık. Turizm ve Kuşadası için bu ihaleye girdik ve Kuşadası'na kazandırdık" diye konuştu.

Giriş ücreti Milli Parklar Genel Müdürlüğünce tahsil edilen Milli Park, Kuşadası Belediyesince 31 Aralık 2018 tarihine kadar işletilecek. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milli Parkı Kuşadası Belediyesi İşletecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement