Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı - Son Dakika
Yerel

Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Aydın, ilk seçim bürosunu Çallı Kavşağı’nda açtı.

13.05.2015 12:53

AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Aydın, ilk seçim bürosunu Çallı Kavşağı'nda açtı.

Açılışa AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, Antalya Milletvekili adayları Hüseyin Samani, Mustafa Köse, Nevin Korkmaz Zor, Ercan Mekteplioğlu, İzzet Yılmaz ve Murtaza Tamyürek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan AK Parti Antalya Milletvekili adayı İbrahim Aydın, istikrarın devamı, daha güçlü Türkiye ve daha gelişmiş Antalya için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Aydın,. bölgeyi adım adım dolaştıklarını, çalınmadık kapı, eli sıkılmadık vatandaş bırakmadıklarını belirtti.

Seçim bürolarının ilkini Antalya merkezde açtıklarını belirten AK Parti adayı Aydın, "14 Mayıs'ta Manavgat'ta ve 15 Mayıs'ta Alanya Mahmutlar'daki seçim bürolarımızın açılışını yapacağız. Bakanımız ve takım kaptanımız Lütfi Elvan'ın programında son dakika değişikliği olmazsa hep birlikte bu seçim bürolarının açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm teşkilatımızı, dost ve sevenlerimizi seçim bürosu açılışlarımıza bekliyoruz" diye konuştu.

İl Başkanı Rıza Sümer ise konuşmasında AK Parti'nin Antalya'da tarih yazmaya alışık bir parti olduğuna dikkat çekerek "7 Haziran'da sizlerin desteği ve dualarıyla milletvekili adaylarımızı Ankara'ya göndererek Antalya'nın hizmetkarı olmalarını sağlayacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement