Modanın Geleceği: Tasarım İs Dünyasıyla Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Modanın Geleceği: Tasarım İs Dünyasıyla Buluşuyor

Modanın Geleceği: Tasarım İs Dünyasıyla Buluşuyor

Birlesik Krallık ve Türkiye'de moda sektörüne yön verenler 9 Ocak'ta İstanbul'da

25.12.2013 12:17

British Council, İstanbul Bilgi Üniversitesi is birliğiyle "Modanın Geleceği: Tasarım İs Dünyasıyla Bulusuyor" baslıklı Birlesik Krallık - Türkiye Bilgi Ortaklığı Konferansı düzenliyor. İki ülke moda sektörleri arasındaki bilgi paylasımını artırmayı, yeni is birlikleri kurmayı ve moda girisimcilerine yeni fırsatlar yaratmayı hedefleyen konferans, 9 Ocak'ta santralistanbul'da moda sektörünün eğitimcilerini ve profesyonellerini bir araya getirecek.

Konferans, Tesco Kipa, Fashion Retail Academy, ITKIB, Bilgi Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi, İTÜ, Fashion Fringe, De Montfort University, Foxall Studio ve Graduate Fashion Week gibi kurumlardan konusmacılara ev sahipliği yapacak. Gün boyu sürecek oturumlarda moda eğitiminde is ve girisimcilik becerilerinin gelistirilmesi, genç yeteneklerin belirlenmesi ve desteklenmesi, moda sektöründe marka gelistirme ve uluslararası alanda büyüme gibi konular tartısılacak.

Konferansa katılım ücretsizdir ancak sınırlı oturma kapasitesi nedeniyle www.britishcouncil.org.tr web sitesinden ön kayıt yaptırılması gerekmektedir. Konferans Türkçe ve İngilizce olarak internet üzerinden canlı yayınlanacaktır. Detaylı bilgi British Council web sitesinde yer almaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Modanın Geleceği: Tasarım İs Dünyasıyla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement