Müezzinoğlu AK Parti Milletin Partisidir ve Recep Tayyip Erdoğan Bu Milletin Lideridir - Son Dakika
Güncel

Müezzinoğlu AK Parti Milletin Partisidir ve Recep Tayyip Erdoğan Bu Milletin Lideridir

Müezzinoğlu AK Parti Milletin Partisidir ve Recep Tayyip Erdoğan Bu Milletin Lideridir

Haber-Kamera Enver ALAS İstanbul DHASağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti'nin 14 yıllık iktidarı döneminde hep milletin isteklerinin yerine getirildiğini belirterek, AK Parti milletin partisidir ve Recep Tayyip Erdoğan bu milletin lideridir.

11.05.2016 18:49

Haber-Kamera Enver ALAS İstanbul DHA

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti'nin 14 yıllık iktidarı döneminde hep milletin isteklerinin yerine getirildiğini belirterek, AK Parti milletin partisidir ve Recep Tayyip Erdoğan bu milletin lideridir. İnşallah yönetim istikrarsızlığını da yine önümüzdeki günlerde AK Parti kadroları olarak biz çözeceğiz diye konuştu.

Mehmet Müezzinoğlu, Ümraniye Belediyesi tarafından yaptırılan Dudullu Halk Sağlığı Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Burada bir konuşma yapan Bakan Müezzinoğlu, Dudullu Halk Sağlığı Merkezi'nin bölge insanına güçlü sağlık desteği vereceğini vurgulayarak, Ümraniye'de bu merkezlerin daha da artması gerektiğini söyledi.

Halk sağlığı merkezlerinin 7 gün 12 saat halkın hizmetinde olacağını kaydeden Müezzinoğlu, bu merkezlerde aile hekimlerinin, psikologların, diş hekimlerinin ve diyetisyenlerin görev yapacağını ve kanser erken teşhis merkezleri gibi farklı sağlık ihtiyaçlarının da karşılanabileceğini ifade etti.

BU YIL BİN ADET HALK SAĞLIĞI MERKEZİ YAPACAĞIZ

Sağlıklı yaşam için bireylerin kendi yapabilecekleri bir takım hususlar olduğuna dikkat çeken Müezzinoğlu, Kötü alışkanlıklardan uzak duracağız, sağlıklı besleneceğiz, hareketli yaşayacağız. Biz sağlığı, ruhen, fiziken ve sosyal yönden sağlıklı olmak olarak tarif ediyoruz. Sağlıklı aileyi merkeze almamız lazım. Bu tür merkezler de sizin danışma merkezleriniz olacak. Bakanlık olarak inşallah bu yıl bu tür bin adet merkezi Türkiye genelinde yapacağız. Gelecek yıl da bin adet yapacağız. Buralara yalnızca hasta olunca değil sağlıklı bir yaşam için ne yapmanız gerekiyorsa bunun için geleceksiniz diye konuştu.

İÇERİDEKİ FRANSIZLARI ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde Türkiye'de zihinsel bir devrim yapıldığını ifade etti. Müezzinoğlu, Dünya artık bu milletin güçlü yürüyüşünden rahatsız olmaya başladı. 'O büyük dev yeniden uyanıyor' diyerek bundan rahatsız olmaya başladılar. Ben rahatsız olan Almanları anlıyorum. Rahatsız olan İngilizleri, Amerikalıları, İsraillileri anlıyorum ama rahatsız olan içerideki Fransızları anlamakta zorluk çekiyorum. Onlar anlasalar da, anlamasalar da, bu ülkeyi medeniyet yolculuğunda dünya ile yarışta en ileri noktalara taşımak için milletimizle söz ve gönül birliğimiz var dedi.

AK PARTİ MİLLETİN PARTİSİDİR VE RECEP TAYYİP ERDOĞAN BU MİLLETİN LİDERİDİR

AK Parti'nin 14 yıllık iktidarı dönemine değinen Mehmet Müezzinoğlu, bu dönemde milletin isteklerinin yerine getirildiğini belirtti. Müezzinoğlu, şunları söyledi

AK Parti milletin partisidir ve Recep Tayyip Erdoğan bu milletin lideridir. ve inşallah yönetim istikrarsızlığını da yine önümüzdeki günlerde AK Parti kadroları olarak biz çözeceğiz. Onlar istese de istemese de milli iradenin dinamiklerini yönetim istikrarsızlığına ve o istikrarsızlıkların millete ödettiği bedellere asla fırsat vermeyeceğiz. Çünkü biz millet için varız, millete sorumluluklarımız var. Bu milletin yarınlarını bugünden daha iyi yapmak, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hepimizin sorumluluğudur.

Programın ardından, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, günün anısına Bakan Müezzinoğlu'na bir hat tablosu hediye etti. Açılış kurdelesini kesen Müezzinoğlu, Hasan Can ve beraberindekilerle sağlık merkezini gezdi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, buradaki programının ardından, bu yıl 12'ncisi düzenlenen Ümraniye Belediyesi Meslek Edindirme Kursları 'Osmanlı Motifleri' sergisinin açılış törenine katıldı. Ümraniye Meydanı'nda gerçekleşen törende, Müezzinoğlu kursiyerlere birer başarı belgesi verdi, ardından sergi alanını gezdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müezzinoğlu AK Parti Milletin Partisidir ve Recep Tayyip Erdoğan Bu Milletin Lideridir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement