Müezzinoğlu: Milletle Birlikte Yürüyen Bir AK Parti Var - Son Dakika
Güncel

Müezzinoğlu: Milletle Birlikte Yürüyen Bir AK Parti Var

Müezzinoğlu: Milletle Birlikte Yürüyen Bir AK Parti Var

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu seçim bölgesi Edirne'de Ak Parti il kongresinde yaptığı konuşmada, "Ak Parti gücünü faiz lobisinden, medyadan, Pensilvanya'dan değil milletten alıyor" dedi.

18.01.2015 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu seçim bölgesi Edirne'de Ak Parti il kongresinde yaptığı konuşmada, "Ak Parti gücünü faiz lobisinden, medyadan, Pensilvanya'dan değil milletten alıyor" dedi.

Ak Parti Edirne il kongresi Mimar Sinan Spor Salonu'nda yapıldı. Kongredeki konuşmasında Ak Parti'nin 2001 yılında kuruluşundan bugüne kadar karşılaştığı sorunları ve icraatını anlatan Bakan Müezzinoğlu, "Allah'a şükürler olsun ki hangi kalemi konuşursanız konuşun Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi değil ve olmayacak" dedi. Müezzinoğlu, faiz lobisinden söz ederek, "Ey faiz lobisi, ey milletin ümüğünü sıkmaya, sömürmeye alışık olanlar, faizlerin yüzde dörtlere, beşlere düşmesinden rahatsız olanlar, istikrardan rahatsız olup faizden geçinmeye alışık olanlar, sen milletin ümüğünü sıkarak cebini doldurmaya alışmış olabilirsin artık Türkiye hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyen AK Parti var" diye konuştu.

Anketlere göre CHP'lilerin büyük bir bölümünün partisinin iktidara geleceğine inanmadığını kaydeden Mehmet Müezzinoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"CHP'li vatandaşlarla bir arada oluyoruz. Bazıları diyor ki, 'Esasında ben CHP'liyim, Ak Parti'ye de oy vermeyeceğim ama sizin iktidarda olmanızı istiyorum çünkü bunu bizimkiler başaramaz' diyor. Şişli örneğinde olduğu gibi rezaletin biri bin para çünkü onlar hep kendilerini düşündüler. Asla Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözü olmadı. Onlar yalnız Atatürk'ün gölgesine yan gelip yatmaya alıştılar."

Kongre salonunda Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati'nin konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret ettiği ileri sürülen bir kadın, polis ve görevliler tarafından salondan çıkarıldı ardından da gözaltına alındı. Adının Ender Saraç olduğunu belirtilen kadın Cumhurbaşkanına yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alındığını açıkladı. - Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Müezzinoğlu: Milletle Birlikte Yürüyen Bir AK Parti Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement