Muğla Bodrum'da Şiddetli Lodos Etkili Oldu - Son Dakika
Güncel

Muğla Bodrum'da Şiddetli Lodos Etkili Oldu

Muğla Bodrum\'da Şiddetli Lodos Etkili Oldu

Bodrum'da şiddetli lodos etkili olduMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde bu sabahtan itibaren etkili olan şiddetli lodos rüzgarı yüzünden tekneler karaya sürüklendi, ağaçlar kökünden söküldü.

29.11.2016 16:21

Bodrum'da şiddetli lodos etkili oldu

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde bu sabahtan itibaren etkili olan şiddetli lodos rüzgarı yüzünden tekneler karaya sürüklendi, ağaçlar kökünden söküldü.

Bodrum için bugün yapılan ve 2 gün sürmesi beklenen sağanak yağmur, henüz yüzünü göstermedi. Aralıklarla yağan yağmura rağmen şiddetli rüzgar, bu sabahtan kentte etkili olmaya başladı. Gümbet Koyu'ndaki 1 balıkçı ve 1 günübirlik tur teknesi, demir tarayarak karaya oturdu. Sahildeki kafeterya ve motellerin birinci katları deniz taşkını yüzünden suyla doldu. Ortakent-Yahşi sahilinde bazı ağaçlar ise kökünden söküldü, işyerlerinin tabelaları kırıldı. Bodrum- İstanköy, ve Bodrum- Datça feribot seferlerinin şiddetli lodos nedeniyle yapılamadı. Gülük'ten İsrail'e kuru yük götüren kargo ve yük gemileri, Yunanistan'a ait İstanköy Adası (Kos) Kumburnu Koyu'na sığınmak zorunda kaldı. Bodrumda sağanak yağışın akşam saatlerinde etkili olacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla Bodrum'da Şiddetli Lodos Etkili Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement