Muğla - Polisin Dikkati Biri Firari Aranan 2 Kişiyi Yakalattı - Son Dakika
Güncel

Muğla - Polisin Dikkati Biri Firari Aranan 2 Kişiyi Yakalattı

Muğla - Polisin Dikkati Biri Firari Aranan 2 Kişiyi Yakalattı

Polisin dikkati biri firari aranan 2 kişiyi yakalattıMuğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir evde yakalanan mülteciler içindeki Suriye uyruklu iki kişinin arandığı anlaşıldı.

05.05.2016 18:13

Polisin dikkati biri firari aranan 2 kişiyi yakalattı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir evde yakalanan mülteciler içindeki Suriye uyruklu iki kişinin arandığı anlaşıldı. Emniyetteki işlemleri süren mültecilerden ikisinin eşkallerini hatırlayan polisin sayesinde yakalanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Dün (çarşamba) gelen ihbar üzerine İçmeler Mevkii'ndeki bir evi kontrol eden polis, Pakistan uyruklu 18 mülteci yakaladı. Operasyon sonrası evi gözlemeyi sürdüren polis, ikinci operasyonda ise 12 kişilik bir mülteci grubu daha gözaltına aldı. Emniyete götürülen ikinci grubun da işlemleri, kimlik tespitleri yapılmaya başlandı. Bu sırada grup içindeki iki kişinin eşkalleri bir polis memuruna tanıdık geldi. Yapılan kontrolde iki zanlının da arandığı ortaya çıktı. Sahte pasaportla yakalanan Burdur'daki bir cezaevinden firari M.T. ile yine göçmen kaçakçılığından aranan H.A., diğerlerinin yanından ayrıldı. Arandıkları ortaya çıkan iki zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla - Polisin Dikkati Biri Firari Aranan 2 Kişiyi Yakalattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement