Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ölümünün 6. Yıl Dönümü - Son Dakika
Politika

Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ölümünün 6. Yıl Dönümü

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu ölümünün 6. yıl dönümünde rahmetle andığını belirterek, "Kendisinin başta 28 Şubat olmak üzere demokrasiye karşı her süreçte onurlu ve mert duruşunu daima minnetle hatırlayacağız" dedi.

25.03.2015 19:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nu ölümünün 6. yıl dönümünde rahmetle andığını belirterek, "Kendisinin başta 28 Şubat olmak üzere demokrasiye karşı her süreçte onurlu ve mert duruşunu daima minnetle hatırlayacağız" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Büyük Birlik Partisi kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 6. yıl dönümü dolayısıyla Twitter adresinden yaptığı açıklamada, "Sadece Sivas'ın değil Anadolu'nun yiğit evladı merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu ölümünün 6. yıl dönümünde rahmet ve özlemle anıyorum. Kendisinin başta 28 Şubat olmak üzere demokrasiye karşı her süreçte onurlu ve mert duruşunu daima minnetle hatırlayacağız" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Muhsin Yazıcıoğlu'nun Ölümünün 6. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement